Jump to content
CODEX

Care trimte mailuri cu nytro@rst ? :))

Recommended Posts

Posted

NU MAI AM nytro_rst @ yahoo.com .

Am dat mass cu parola, si am postat-o si aici pe forum. Nu aveam ce face cu acel ID. Si desigur, la 2 minute parola a fost schimbata si un ratat dadea mass-uri cu nu stiu ce keylogger sau stealer.

Iar mail-ul de la profil, nytro@rstcenter.com e pus de forma, nu am acel mail. Deci in niciun caz nu am trimis eu acele mail-uri, nu ma ocup cu asa ceva, urasc astfel de rahaturi. Daca trimite un fisier atasat, postati aici sa il analizez.

Posted

Mda, a trimis cineva mail in numele lui, iar acest lucru este posibil pentru faptul ca serverul nu are deloc/configurat corect domainkey si dkim pentru a semna si verifica mailul.

Recomand in bind: "t=s; o=-" si "dkim=discardable; t=s;"

Astfel daca cineva isi asuma un mail care nu-i apartine, nefiind semnat corect acesta va fi refuzat de servere!!!

Codul complet din bind care il folosesc si recomand impreuna cu domainkey si dkim pentru protectie:

domeniu.tld. IN TXT "v=spf1 a mx a:domeniu.tld ip4:xx.xx.xx.xx -all"
_domainkey.domeniu.tld. IN TXT "t=s; o=-;"
_adsp._domainkey.domeniu.tld. IN TXT "dkim=discardable; t=s;"
_ssp._domainkey.domeniu.tld. IN TXT "dkim=discardable; t=s;"
dk._domainkey.domeniu.tld. IN TXT "v=DKIM1; k=rsa; t=s; p=cheia_rsa;"

De asemenea recomand si configurarea DNSSEC Key.

• Downvote 1
Posted
Stiu eu cine face spam si se da drept expeditor @rstcenter.com o sa urmeze ceva si mai tare

Feardotcom = smenaru4u = little123 = etc. A mai fost un post legat de spam-ul trimis de 'nytro'. Dac? (virgul?) c?uta?i pu?in mai mult, vedea?i de unde s-a trimis, plus c? pe acolo era ?i 'yahoo hack', sau ce se pretindea c? era pe acolo, doar c? 'made by FearDotCom'.