Jump to content
danielfr

Nevoie de mailuri sau idei pt a scoate mailuri.

Recommended Posts

Posted

Salutare,

Am necesitate foarte mare de mailuri toata tarile cu exceptia us,sunt interesat de o idee smecherie porcarie scaner crawler sql absolut orice pt a putea dispune de mailuri, pt idee sunt dispus sa platesc .

Va astept cu sfaturi idei , etc.

Va multumesc !

Imi cer mii de scuze daca am postat gresit , sau pe unde nu trebuie, va rog sa-mi acceptati scuzele si sa ma indrumati corect in caz de am gresit.

Posted (edited)

Salut am un php facut de mine , lucreaza cu multi-thread in taburi de firefox ( e cel mai rapid )

Ptr k php nu e multi-threaded sau nu stiu eu cum sa-l fac , deschid multe tabs in firefox cu run , deodata! trebuie sa-ti duca si pc un pic , daca nu deschizi mai putine

... in xampp il rulezi pe pc tau, bagi un socks de RDS, daca esti pe rds , in proxifier si deschizi 200 tabs-uri in firefox , fiecare tab face 1 cautare a cate 10 pagini pe google, nu prea te baneaza , cauta pe google vechi nu asta instant ( m-am chinuit cv sa gasesc link-ul ).

$key = $_GET['d'];

$reg = $_GET['w'] ;

$text = "$reg+$key";

function work($text,$start)

---------------------------------------

trebuie doar sa-i trimiti 2 cuvinte cheie prin $_GET (http://localhost/scoate.php?d=@hotmail.com&w=quebec

( eu l-am folosit gen ->

eg: @hotmail.com quebec

daca stii sa rulezi php pe localhost , cu xampp ,e f usor oricum , te indrum eu , o sa scoti destule mailuri.. depinde de tine acum . iti fac o lista de links dupa keywords si o rulezi in mirc cu /run ( iti fac un alias ) e destul de simplu si easy , e cel putin o metoda buna dekt extractore si alte tampenii, cel putin pe romania/canada si uk , unde am scos eu mi-a scos niste amiluri f bune !

PM cu icq tau , iti explic mai multe in privat nu cred ca ai inteles prea multe ca m-am grabit :|

Edited by cyy