Jump to content
hammerfall

Microsoft Adds Guest OS Support for CentOS -- Why?

Recommended Posts

Posted

Mi se pare destul de absurda virtualizarea unui sistem Linux intr-un server cu sisteul de operare al celor de la "Mic si moale".

In primul rand, driverele si suportul hardware nu vor fi cele native.

In al doilea rand, Losedose e usor de compromis, iar daca a fost compromisa gazda, nu cred ca musafirul mai are vreo sansa.

In al treilea rand, nu vad de ce as da bani pe un sistem de operare care nu ofera nici macar asisenta tehnica (decat daca ai niste servere gigant si-ti permiti sa platesti ca lumea, sau daca ai nervi de otel sa intrebi pe site-ul lor oficial), avand in vedere ca Linux poate rula majoritatea aplicatiilor de windows, consuma mai putine resurse, e mai stabil si mai usor de securizat.

Nu cred ca foloseste nimeni pe un server interfete grafice evoluate sau ultima versiune de .NET, deci nu vad ce ar fi asa de incompatibil cu Linux...

In fine, cred ca asta a fost facuta pentru administratorii de retea care nu stiu decat Next, Next, I agree, Next, Finish, Run.

Posted

On: cine mananca linux nu o sa fol in veci , cine mananca win doar o sa-si prinda urechile

Off: Calea corecta este next, next, click click click bifat I agree, next, finish ...