Zack Posted May 23, 2011 Report Posted May 23, 2011 (edited) Kudosnetwork este o companie infiintata in anul 2007, de LEE Overy si inregistrata in United Kingdom. Aceasta companie a expediat in toata lumea, produse in valoare de peste 700.000€ , celor peste 4.000 de persoane eligibile pentru a primii premiul. Procesul de obtinere a produselor gratis este legitim, acesta fiind aprobat de BBC, CNN si T3. Marile companii precum Intuit si Coral ii platesc pe cei de la Kudosnetwork pentru a le trimite potentiali clienti, astfel Kudosnetwork isi permite sa expediezi orice produs pe gratis. Pentru a beneficia de aceasta oferta, trebuie sa urmezi pasii de mai jos:1. Inregistreaza-te pe gifts.kudosnetwork2. Completeaza oferta Intuit Free (ca sa nu platiti nimic).3. Astepti aprobarea contului.4. Inviti prieteni pentru a putea revendica premii(de exemplu la 3 prieteni adusi ai 82$ ).*Trebuie sa dati datele reale pentru ca contul vostru sa devina Approved, si sa puteti sa invitati si voi pe altii.*Trebuie sa ai un card valid, nu conteaza daca are bani pe el sau nu, este doar o metoda de verificare a persoanei.Edit:Dovada un iPod sufflehttp://i56.tinypic.com/2jebtwo.jpgSi vedeti ca au schimbat oferta.Acum e homestead cea gratis.---Atentie: Nu faceti mai multe conturi ca va baneaza.--- Edited June 21, 2011 by Zack Quote
Guest Mosad Posted May 23, 2011 Report Posted May 23, 2011 Ai primit ceva de ne recomanzi acest site? Quote
eucumata Posted May 23, 2011 Report Posted May 23, 2011 10 referrals = iPod Touch 8GB . Prea frumos sa fie adevarat. Quote
Zack Posted May 23, 2011 Author Report Posted May 23, 2011 Am scos ieri 82$.Acum strang pentru un xbox 360 .Edit: Nici eu prima data nu am crezut, am incercat si am castigat. Quote
zippy Posted May 23, 2011 Report Posted May 23, 2011 Am scos ieri 82$.Acum strang pentru un xbox 360 .Edit: Nici eu prima data nu am crezut, am incercat si am castigat.Cu ce oferta ai scos banii aia? cu aia gratis de build a website Quote
bubu28 Posted May 23, 2011 Report Posted May 23, 2011 Din cate stiu nu e voie cu link de referral.Apropo, vedeti ca mai ii si freebiejeebies. Quote
Patrunjel Posted May 23, 2011 Report Posted May 23, 2011 Cu ce oferta ai scos banii aia? cu aia gratis de build a websiteBanii se fac cu referali (din ce am inteles), dar trebuie sa faci o oferta ca sa ti se valideze contu' (cica) Quote
razer_krait Posted May 23, 2011 Report Posted May 23, 2011 Eu m-am inregistrat pe freebiejeebies si acolo e tot la fel , cu referali and stuff , dar nu-i probleme de oferte , mie mi-au inchis contul acolo unde m-am inregistrat , dar inca pot sa strang referali , asta-i bine. 1 Quote
Zack Posted May 23, 2011 Author Report Posted May 23, 2011 Cu ce oferta ai scos banii aia? cu aia gratis de build a websiteDa oferta aia free INUIT. Quote
Patrunjel Posted May 23, 2011 Report Posted May 23, 2011 Pai si cand aveai de gand sa ne zici si noua, sa mananca si gurile noastre ceva? Glumeam, +1 pentru informatie. Si acolo trebuie sa faci un cacat de validare? Quote
root_prime Posted May 23, 2011 Report Posted May 23, 2011 question: bag carduri+cvvuri de la alte persoane luate de pe net, de ce nici unul nu merge verificat sau da eroare?in schimb daca il pun pe al meu merge, siteul e destul de ok, am un amic care a strans peste 20 referali si i-au dat tot ce a comandat de ei Quote
zippy Posted May 23, 2011 Report Posted May 23, 2011 Totul ok... Dar cam greu sa faci rost de referali... Quote
Zack Posted May 23, 2011 Author Report Posted May 23, 2011 Daca aveti ceva nelamuriri cu completarea ofertei,etc dati-mi un pm.Aprobarea ofertei se face cam in 2 - 3 zile lucratoare. Quote
magnificul Posted May 23, 2011 Report Posted May 23, 2011 Frumos tare pe kudos asta,incerc sa inregistrez 2 carduri ... pula, nu merge nici 1. E clar... Quote
razer_krait Posted May 24, 2011 Report Posted May 24, 2011 Ma omule , da poate n-ai "bagat" bine ce trebuie sa "bagi" , fii mai atent.Acolo la card nu trebuie pusa chestia aia cu RO-xxx-xxx etc.Trebuie puse alea 14 digits , uite aici un tutorial pentru a te inregistra (Pas cu Pas) , asta e pe freebiejeebies , dar sunt asemanatoare. Quote
magnificul Posted May 24, 2011 Report Posted May 24, 2011 Ma omule , da poate n-ai "bagat" bine ce trebuie sa "bagi" , fii mai atent.Acolo la card nu trebuie pusa chestia aia cu RO-xxx-xxx etc.Trebuie puse alea 14 digits , uite aici un tutorial pentru a te inregistra (Pas cu Pas) , asta e pe freebiejeebies , dar sunt asemanatoare.Aici mi-ai dat maxim, serios Daca am 2 carduri, fii sigur ca nu e prima data cand inregistrez un card undeva.Oricum iti multumesc pentru ajutor desi chiar nu aveam nevoie Quote
Zack Posted May 24, 2011 Author Report Posted May 24, 2011 (edited) Le multumesc utilizatorilor Ripkid si Zippy ca au completat oferta.Edit: Magnificu daca vrei te pot ajuta. Edited May 24, 2011 by Zack Quote
Zack Posted June 20, 2011 Author Report Posted June 20, 2011 Ok , de data asta o sa pun o dovada:).Am primit de la ei un mic iPod shuffle de 2gb numai bun de pus pe scuter:D.Dovada:http://i56.tinypic.com/2jebtwo.jpg 1 Quote
Zack Posted June 20, 2011 Author Report Posted June 20, 2011 lol,mersi mult + 1 rep,Daca nu sti sa completezi oferta te ajut.Apropo vezi ca nu mai e aia intuit, e alta homestead. Quote
kreven Posted June 25, 2011 Report Posted June 25, 2011 "KUDOS network reserves the right to change its Terms & Conditions at any time, for any reason, without notice. "" II. OFFERS4. KUDOS network is not responsible for any unknown or unexpected charges that you receive from one or more of our offers. Read the offers terms and conditions before signing up" Quote
Zack Posted June 28, 2011 Author Report Posted June 28, 2011 Inca o plata de la kudosnetwork:D.http://i53.tinypic.com/iw3k90.jpg Quote
Zack Posted July 19, 2011 Author Report Posted July 19, 2011 Dau un rdp + loguri multe celui care completeaza oferta:). Quote