betivuu' Posted May 27, 2011 Report Posted May 27, 2011 Ofer webhosting gratis 500 MB / 1 GB ... Cine vrea pm cu id . Quote
Ghiaor Posted May 27, 2011 Report Posted May 27, 2011 Nu vreau sa iti stric afacerea.feritiva de el:) am 2 insi clienti de la el..care sau plans ca lea fost umblat prin cont..acesta este un "fantomel" nu ca as avea ceva cu el..doar spre binele vostruSorry! Quote
betivuu' Posted May 27, 2011 Author Report Posted May 27, 2011 Nu vreau sa iti stric afacerea.feritiva de el:) am 2 insi clienti de la el..care sau plans ca lea fost umblat prin cont..acesta este un "fantomel" nu ca as avea ceva cu el..doar spre binele vostruSorry!AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHBAHAHAHHAAH MAXIM MA )))))))))) VAI ) Sa cumpere mai bine de la tine nu ) ? ))) dute vere ca numai pot de ras ))))))))))))))))))))))))))))Si cum de ai tu 2 "insi" clienti la mine , daca eu am doar 1 client (sunt cam de 1 luna cu afacerea si nu prea mam zbatut sa fac rost de clienti) , cand intra pe mess am sal intreb daca iam umblat eu prin forum-ul lui .@ Chiar vroiam sa cumpar un VPS de la tine , dar mam convins ce om esti. Quote
Ghiaor Posted May 27, 2011 Report Posted May 27, 2011 nu am nic cu tine omule stai linistit si nu am nevoie de clienti:) am destui vreo 1570 vreo 3500 domeni gazduite nu ma plang.. 2 copii unu cika lai prosit cu un server de cs si unu ca iai furat un extractor mail..eu zic ce mi-au zis..ca o fi asa nu o fii..PS: un VPS tzil pot oferi GRATIS:) no problem Quote
wildchild Posted May 27, 2011 Report Posted May 27, 2011 Bai ma doare capu' de la gramatica voastra!DE CITIT!!!!Ghid de exprimare Quote
betivuu' Posted May 27, 2011 Author Report Posted May 27, 2011 nu am nic cu tine omule stai linistit si nu am nevoie de clienti:) am destui vreo 1570 vreo 3500 domeni gazduite nu ma plang.. 2 copii unu cika lai prosit cu un server de cs si unu ca iai furat un extractor mail..eu zic ce mi-au zis..ca o fi asa nu o fii..Tu cred ca esti batut in cap vrei sa-ti dau pm cu site-ul gazduit la mine ? + Pe 30 trebuie sa-mi plateasca webhostingul. ...@ Chiar nu ma intereseaza cate domenii ai tu gazduite,hai nu te mai baga,, Quote