malsploit Posted May 30, 2011 Report Posted May 30, 2011 (edited) ce trebuie sa mai fac la blogul asta ca sa-l aprobe adsense?hack you! (0 pages) Bun? ziua, V? mul?umim pentru interesul manifestat fa?? de Google AdSense. Din p?cate, dup? examinarea cererii dvs., nu v? putem accepta în programul AdSense momentan. Nu am putut aprobacererea dvs. din motivele expuse mai jos. Probleme:- Tipul paginii --------------------- Detalii suplimentare:Tipul paginii: pentru a participa la programul GoogleAdSense, site-urile web ale editorilor ?i informa?iile din solicitare trebuie s? respecte urm?... Edited May 30, 2011 by hate.me Quote
Vally Posted May 30, 2011 Report Posted May 30, 2011 Pai ori nu ai continut unic, ori s-au speriat de titlul tau cu "hack you" ...Incearca si tu cu alt tip de continut si sa fie unic, parerea mea Quote
malsploit Posted May 30, 2011 Author Report Posted May 30, 2011 (edited) Am schimbat titlul.Continutul este unic.Ma pun sa fac un blog cu retete, daca nici asa nu merge... Edited May 30, 2011 by hate.me Quote
skipper Posted May 31, 2011 Report Posted May 31, 2011 In cazul asta va functiona...Presupun ca au niste filtre bine puse la punct. Quote
MazaBoY Posted May 31, 2011 Report Posted May 31, 2011 nu o sa mearga eu am creeat 2 bloguri Un corp perfect si http://doareusingur.blogspot.com si la nici unu nu m-a acceptat.Cred ca trebuie sa ai continut calumea si sa prinda si ceva vechime blogu sa iti accepte la corp-perfect mi-a zis ca trebuie sa am domeniu cumparat nu domeniu free iar la doareusingur din lipsa de titlu neadecvat...S-au futut si astia de la google..... Quote
kNigHt Posted May 31, 2011 Report Posted May 31, 2011 Nu prea are treaba cu vechimea, Google spune tot timpu ca e cel mai important sa ai continut unic si de calitate. Mie mi-a acceptat contul pe un site de wallpapere. Bine, aveam destul de multe, in jur de 30k wallpapere parca.Dupa ce-ti accepta contul il poti folosi pe orice site, nu doar pe ala pe care ai facut requesul. Quote
Ghiaor Posted May 31, 2011 Report Posted May 31, 2011 cumpara un domeniu ..un host fast..si apucate sa publici continuturi legale si bineinteles populeazal dar nu cu proxy sau alte chesti apoi til va aproba eu am peste 150 site-uri la ei..si nu am probleme la fel am patit si eu si eram pe un domeniu platit aveam continu aiurea si nu era trafic. Quote
malsploit Posted May 31, 2011 Author Report Posted May 31, 2011 ma apuc de treaba. Iau un domeniu .ro si mai vedem. Quote
nedo Posted May 31, 2011 Report Posted May 31, 2011 Eu am facut un cont pe blogspot, mi-am facut un blog acolo, am avut doar 2 postari, unul cu un cod sursa de la ceva si unul cu cerintele pentru crysis. In 2 zile mi l-a acceptat Quote