Gonzalez Posted October 26, 2006 Report Posted October 26, 2006 De ce ai nevoie:* Windows Windows 2000 sau XP * Sa te pricepi un picut la Command Prompt* WinRAR1* Fa un folder,numestel cum vrei,eu il numesc : New Folder.In acest folder ai un document important sa zicem.A meu e : Important [ Document *.txt ] si o poza,pe care o numesc: secret [ tip *.jpg ]2* Arhiveaza documentul3* Deschide command prompt: Click pe Start -> Run -> Scri cmd -> Ok4* Mergi la folderul pe care vrei sa-l ascunzi,al meu e New Folder.5* Cand ai ajuns,scrii asa: copy /b secret.jpg + important.txt.rar + money.jpg6* Deschide WinRAR din Start7* La WinRAR dai click pe File [sus in dreapta] si cauti folderul,a meu e: New Folder ,dai click sa se vada toate fisierele din folder [ All Files ] si deschizi money.jpgATENTIE: money.jpg e numele la jpg-ul secret in care se va afla documentulEnj0y! Quote
ludic Posted October 29, 2006 Report Posted October 29, 2006 Shocker wrote: "Metoda" respectiva merge aproape la orice tip de fisier [.bmp, .doc, .xls, etc], deoarece nici Paint, nici Excel, blabla, cand ajung la parti din fisier pe care nu le recunosc a fi in formatul care ar trebui, le ignora.Cand deschizi fisierul cu WinRar, el cauta in fisier unde se afla string`ul Rar! si presupune ca de-acolo incepe arhiva Intrebare de noob:De poate ascunde un executabil intr-un jpeg si atunci cand dai click pe jpeg sa se execute?Din cate am citit unii spun ca se poate iar cei mai multi spun ca nu.Bunul simt imi spune ca nu e posibil, da io totusi o sa va intreb :e posibil? Quote
Guest Nemessis Posted October 29, 2006 Report Posted October 29, 2006 Au fost bindate shellcode in jpeg acum ceva vreme insa cu timpul metodele au fost patchuite. Nimic nu e imposibil, totul este o chestiune de timp. Quote