007blak Posted June 9, 2011 Report Posted June 9, 2011 Salut Ma numesc Ciprian Trifan Am auzit de site dupa un forum Stiu HTML,CSS nivel mediu Dar vreau sa invat ca sa devin programator Si ma gandeam ca ma puteti ajuta Quote
007blak Posted June 9, 2011 Author Report Posted June 9, 2011 ma poti indruma (adika un site sau un tutorial ceva de unde pot invata plzzz) Quote
prodil89 Posted June 9, 2011 Report Posted June 9, 2011 Vezi ca incepi cu stangul.Prima oara uitete la thread-uriile sticky de pe forum dupa aia restu de tutoriale...ce vrei.Ai pe site-ul asta material cat sa inveti pana te plictisesti.SI in principal INVATA SA FOLOSESTI GOOGLE. Quote
cristi_89 Posted June 9, 2011 Report Posted June 9, 2011 bine ai venit, daca nu ai observat inca exista pe forum sectiunea tutoriale. Acolo gasesti tutoriale atat in romana cat si in engleza.Deschide si citeste ce crezi ca te intereseaza... tu stii cel mai bine ce domenii te preocupa si ce vrei sa inveti.Daca postezi ce domenii te intereseaza, cu siguranta te va indruma cineva catre un tutorial cu care sa incepi studiul.Succes!LE: Si da, invata sa folosesti Google-ul! Quote
drakeRizz Posted June 9, 2011 Report Posted June 9, 2011 Programarea nu se invata peste noapte. Exersand si invatand , adaugi cunostinte noi la cele actuale.Bafta. Quote
Birkoff Posted June 9, 2011 Report Posted June 9, 2011 ma poti indruma (adika un site sau un tutorial ceva de unde pot invata plzzz)cred ca esti chior de nu vezi tutorialele de aici de pe site si cele din linkul din semnatura... Quote
SnaK3 Posted June 10, 2011 Report Posted June 10, 2011 bine ai venit, si btw pe langa gugle orsicat de funny ti ar parea chestia asta, u2be e pe locul 2 la tutoriale mai ales ca's videosuccess Quote