alexyo21 Posted June 13, 2011 Report Posted June 13, 2011 A fost un topic acum o luna in legatura cu aceste examene in care cineva ( nu stiu exact cine) dorea o metoda de a pune mana pe examene , eu am mai cautat informatii pentru aceste examene , cum apar , cand apar , s.a.Poate ca a auzit toata lumea ca examenele vor aparea cu 2 ore inainte de a incepe.Ele vor aparea in bazele de date ale scolii respective , in plus sunt puse in arhive un au parole formate din CNP-urile profesorilor care au acces la ele ( un singur profesor din toata scoala).In principiu , ca sa puneti mana pe acele examene ar trebuii sa mituiti profesorul care detine accesul la ele , sanse de pune mana pe ele prin metode de a sparge baza de date sunt cam scazute deoarece nu se stie decat de profesori unde sunt puse examenele.Daca cineva are si alte informatii e liber sa ni le dea Quote
pr00f Posted June 13, 2011 Report Posted June 13, 2011 Arhiva cu subiectul se trimite ?colii cu jum?tate de or? înainte de examen, parolat?, ?i parola în sine se trimite cu un sfert de or? înainte de examen. Deci nu prea ai cum s? faci rost de subiecte din timp, ?i oricum, în alea 15 minute din-naintea examenului, nu po?i s? faci nimic. Deci, de ce nu înv??a?i ? Quote
unknown. Posted June 13, 2011 Report Posted June 13, 2011 Mai bine inv??a?i,ca doar de asta se d? examenul,sa vad? dac? meri?i sa intri(adica s? stii cate ceva) daca ai subiectele,treci examenul dar când v?d ?ia de la liceu ce prost esti...se intreaba si ei cum de ai trecut examenulBaft? la invatat!Scoala o data in viata o faci Quote
spance2life Posted June 13, 2011 Report Posted June 13, 2011 Ar fii fost o chestie daca erau examene mai dificile, dar examenele astea de la clasa a VIII a, pentru un elev in medie pregatit trebuie sa le treaca usor. Materia este usoara si putina, trebuie creier si dorinta si se obtin note mari. Quote
Popovici Silviu Posted June 13, 2011 Report Posted June 13, 2011 (edited) Cine mai invata ma ? crezi ca astia de a 8a invata chiar daca au examen ? Ei evolueaza in clasa a 8a foarte mult..stilul,personalitatea..si trailul.O groaza de copii de a 8a fumeaza sau se drogheaza,nu le mai pasa de scoala.Pe ultima suta de metrii se invata acum.Din clasa a 5-a pana in a 7a ..majoritatea copiilor cu conditii invata dar in a 8a se schimba radical situatia.Putini copii constiinciosi gasesti .Examenele pot fi usoare pentru cei care invata si cele grele pentru cei care invata mai putin ca sa nu zic deloc.Crezi ca sti ceva....ai sfaturi... atunci afla ca le indrugi numai cacaturi. Edited June 13, 2011 by Popovici Silviu Quote
alexyo21 Posted June 14, 2011 Author Report Posted June 14, 2011 Nu ma zis ca vreau examnele ci am zis ca am vazut topicul cu acest titlu si am vrtu sa ofer 2-3 informatii colectate!!!! Quote
vlad1395 Posted June 16, 2011 Report Posted June 16, 2011 Hoooopa incep examenele Invatati toate formulele (la mate) si scrieti ABSOLUT tot ce stiti (ce va vine prin cap), totul se puncteaza . Bafta !!... ar fii frumos sa va postati si notele dupa ce se vor afisa, sa vedem cati "absolventi" avem pe aici Quote