Jump to content
roby09

Bac 2011

Recommended Posts

Guest expl0iter
Macar 60-80 de sutimi sa ne dea si noua acolo si scot un 7.30 7.40 =))) macar pentru munca depusa , am scris 3 pagini. :|

Si esti sigur ca ai facut la subiectul I 30p? Ce te face sa crezi ca la subiectul al II-lea ai facut perfect?

M-am uitat pe varianta de bac si iti garantez ca nu ai facut tu punctaj maxim la subiectul al II-lea. Nu vreau sa te descurajez, dar ca sa faci punctaj maxim la subiectul al II-lea tre sa ai "papagal" e chestie si de filosofie, conectorii nu trebuie sa fie pusi la intamplare, exprimarea nu cred ca a fost una ideala. Ai gresit o virgulita, un cuvant, ai facut o cacofonie etc. Profesorii nu cred ca pot fi asa de indulgenti cu un necunoscut. Totusi fii optimist. Un nepot de-al meu a dat bacul azi si tot "Ultima noapte" a facut-o; a facut 7 pagini. A venit acasa bucuros, dar acum fumeaza tigara dupa tigara dupace a vazut cum sta treaba.

=)) Pai n-am zis ca am facut perfect , acolo poate prind 60 sutimi pe partea a III a i-o fii mila aleia de corecteaza , plus ce mai e pe la prima parte , la prima parte nu cred ca am gresit ceva decat la subiectul 9 unde am avut de comentat in rest au fost toate accesibile , partea 2 a am avut un argument PRO si unul Contra , am respectat structura , 30 nu iau 25 sigur. Asa am luat mereu si la teze si simulare , partea 2 a 25 cam asa , fie ce o fii , Doamne ajuta. =))

Si esti sigur ca ai facut la subiectul I 30p? Ce te face sa crezi ca la subiectul al II-lea ai facut perfect?

M-am uitat pe varianta de bac si iti garantez ca nu ai facut tu punctaj maxim la subiectul al II-lea. Nu vreau sa te descurajez, dar ca sa faci punctaj maxim la subiectul al II-lea tre sa ai "papagal" e chestie si de filosofie, conectorii nu trebuie sa fie pusi la intamplare, exprimarea nu cred ca a fost una ideala. Ai gresit o virgulita, un cuvant, ai facut o cacofonie etc. Profesorii nu cred ca pot fi asa de indulgenti cu un necunoscut. Totusi fii optimist. Un nepot de-al meu a dat bacul azi si tot "Ultima noapte" a facut-o; a facut 7 pagini. A venit acasa bucuros, dar acum fumeaza tigara dupa tigara dupace a vazut cum sta treaba.

Plm... am zis.. ar fi aberant acu sa depuncteze mii/zeci de mii de elevi. Ar fi un dezastru. Poate ca o sa existe indulgenta.

Cat despre partea II-a sunt absolut convins ca ceea ce am zis eu e bine. Asta pentru ca m-am corectat cu cateva profesoare de romana. Dar, vezi, depinde si de cine corecteaza, cum vede el lucrurile, cum vrea sa fie sau nu de acord cu mine. Aceeasi lucrare corectata de 10 profesori diferiti fac pariu ca are note foarte diferite.. la romana.

Guest expl0iter

Daca luati la romana vreun 7, va urez succes la celalalte obiecte. Poate cititi si voi mai cu atentie subiectele si o sa va ridicati media macar la 8...

Guest expl0iter
Nu stiu daca mai conteaza media asa mult pentru ca anu asta o sa pice o gramada de elevi, deci daca ai medie de trecere sigur intri la ce facultate vrei.

Off.. si voi cu facultatea asta :))...

La ce va trebuie facultate voua?:|

Oricum au fost capacane in tot examenul si la prima parte unde se cerea perspectiva narativa.Multi au scris ca este obiectiva(multe vb. si pronume de persoana a 3-a),dar defapt era subiectiva.Si eu eram tentat sa aleg Ultima noapte,dar ma bucur ca am citit cerinta si a 2-a oara si m-am prins de capcana:))

PS: O fi caracterizat cineva cetateanul turmentat? =))

Imi bag picioarele..la romana am scris eu bine "Iona" macar aici am fost atent, dar la mate am belito:))) nu mi plac stiintele exacte si nu le pot invata....

Cum sa iau eu bacu la mate...daca eu dadeam cate 10 lei la profesor:))) sa imi puna un 8 :)) sa am note acolo....apoi la teza.,.i-am furat subiectele din geanta (le avea trase la xerox cu o saptamana innainte) si le-am rezolvat la un profesor.

Poftim cultura :)) si mai am pretentii de facultate....cred ca is mai bun la sapa :))) demoralizat total!

Partea a 3-a a fost un subiect capcana. Trebuia exclus Camil Petrescu pentru ca Jocul Ielelor nu era inclusa in programa, si pe multi ne-a derutat. Din pacate si eu am scris Ultima noapte...Asa cum spuneau si cei de pe Realitatea, poate avem bulan ca profesorul corector sa ne puncteze pe cei care am facut greseala asta. Pula mea, vedem duminica.

Bafta si la celelalte probe.

Eu dau la matematica M1. Dar trebuie sa recuperez tot ca nu am mai facut variante de la inceputul probelor orale. Atunci faceam de un 7 cred. Cealalta proba o dau la biologie, acolo iar nu am invatat nimic.

Daca faceai de un 7 inseamna ca te descurcai destul de bine.

Eu a treia proba am vrut initial sa dau info dar nu am putut pentru ca m-am hotarat in clasa a 12-a sa dau la Poli si am admitere la fizica acolo, asta a influentat si decizia la bac.. ar fi fost aiurea sa invat si fizica si info.

Daca dadeam info eram singuru' elev din tot orasu(2 licee) care dadea info la bac. Acum nu mai e niciunu. Nimeni nu vrea sa dea.. am avut profesori foarte slabi.

Nu stiu da' e ampulea rau matematica de primu grad. Au fost si discutii acum cativa ani intre membrii academiei romane si minister ca se dau subiecte prea grele la M1.. unele fiind chiar de dificultatea celor din facultatile de profil. Da' nu cred ca minteau... am vazut multe exercitii pe care nu le fac nici profesorii...

sincer nu stiu ce v a apucat pe toti cu ultima noapte,chiar si colega de langa mine ma intreba de asta i am zis clar Iona.La mine nimeni in tot liceul cel putin nu am auzit pe nimeni sa scrie de ultima noapte

ps nu vreau sa va dezamagesc dar la s 3 e cum ati scrie basmu.Eu sper sa fie comisie indulegnta

BAC 2011 Dezbatere pe forumuri: Cine a ales "Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi" la Subiectul al III-lea nu va fi punctat - Esential - HotNews.ro

si e m2 nu e chiar atat de usor[chiar acum fac varianta 74].m3 e baza!!!:P