25aug Posted June 28, 2011 Report Posted June 28, 2011 Dupa primu' meu tutorial care a fost epic fail cant toti ziceau ca bux.to e scam am venit cu altu Acum cateva zile am gasit un nou site (nou pt mine) Care iti plateste 1$ pe referral . ATENTIE : primeste 1$ dollar doar daca respectiva persoana are ip de sua sau de uk [50 centi] si dak isi face asa zisa oferta [cea mai simpla e cu like-u la pagina de facebook]Din ''superstitie'' cand mam inregistrat am folosit un proxy de usa , deoarece cu totii stim ca daca ai ip de sua mereu ai mai multe oferte etcATENTIE inainte de a incerca sa dati cash out sa nu uitata sa faceti chestia cu to do list . e foarte simplu de facut si o faci doar 1 dataSuma minima de retragere a banilor este de 1$ , acest site nu e scam puteti sa va convingeti singuri pentru ca e foarte usor sa faca 1$Pentru a face rost de referrali incercati niste videoclipuri pe youtube , craiglist etcIncercati sa dati link-ul de referral [de asemenea sunt si bannere pentru cei ce au site sau blog] sa dati la cei care au ip de uk sau us pentru a avea castigurile maximeHotspot shield pentru ip de usa , poate fi gasit aiciDe asemenea va recomand acest forum (nota 10) pentru a afla mai multe modalitati despre cum sa faci bani pe internet Site-ul care va plateste 1$ pe referral +alte modalitati de a castiga bani este acestaDe mentionat ca banii se pot transforma in puncte cu care se pot lua anumite premii , insa despre aceasta nu stiu prea multe , sau daca se fac livrari in romania [ma indoiesc ca se fac ] Quote
dmyDARK Posted June 28, 2011 Report Posted June 28, 2011 "Suma minima de retragere a banilor este de 1$ ,"ai scos cv ? Quote
Xander Posted June 28, 2011 Report Posted June 28, 2011 (edited) ai invatat cum sa faci bani pe net eh ? dai link-uri cu adf.ly chestia asta se numeste cpa si gasesti pe net cu miile e asa smecher: ca daca intra unu sa faca un iq test plateste 3 euro si tu primestiYOU WILL EARN$0.30 US DOLLARS Edited June 28, 2011 by Xander Quote
25aug Posted June 28, 2011 Author Report Posted June 28, 2011 (edited) "Suma minima de retragere a banilor este de 1$ ,"ai scos cv ?am contul de 2 zile si am scos 14$ pe paypal cu care am cumparat referrali pe neobux . e usor sa faci un referal de us sau uk si dupa dai cash out si te convingi ai invatat cum sa faci bani pe net eh ? dai link-uri cu adf.ly chestia asta se numeste cpa si gasesti pe net cu miile e asa smecher: ca daca intra unu sa faca un iq test plateste 3 euro si tu primestiYOU WILL EARN$0.30 US DOLLARSnu ma mai obosesc sa iti dau un reply pe masura..asa e romanu ... pana moare NU mai face double post ! Foloseste butonul EDIT ! Edited June 28, 2011 by MrRip Quote
mike_vio Posted June 29, 2011 Report Posted June 29, 2011 Ai citit aici cum sa faci bani cu adf.ly si iti incerci norocul ? Ai 7 posturi si cauti referali aici ? Quote
HIENA Posted June 30, 2011 Report Posted June 30, 2011 ce rai sunteti incerca si omu sa stranga niste banisori si voi repede cu banu dc nu l-ai pus sa posteze o plata sa vedem cu totii ca intradevar a primit ceva bani Quote