Jump to content
25aug

1$ pe referral link

Recommended Posts

Posted

Dupa primu' meu tutorial care a fost epic fail cant toti ziceau ca bux.to e scam am venit cu altu :))

Acum cateva zile am gasit un nou site (nou pt mine) Care iti plateste 1$ pe referral . ATENTIE : primeste 1$ dollar doar daca respectiva persoana are ip de sua sau de uk [50 centi] si dak isi face asa zisa oferta [cea mai simpla e cu like-u la pagina de facebook]

Din ''superstitie'' cand mam inregistrat am folosit un proxy de usa , deoarece cu totii stim ca daca ai ip de sua mereu ai mai multe oferte etc

ATENTIE inainte de a incerca sa dati cash out sa nu uitata sa faceti chestia cu to do list . e foarte simplu de facut si o faci doar 1 data

Suma minima de retragere a banilor este de 1$ , acest site nu e scam puteti sa va convingeti singuri pentru ca e foarte usor sa faca 1$

Pentru a face rost de referrali incercati niste videoclipuri pe youtube , craiglist etc

Incercati sa dati link-ul de referral [de asemenea sunt si bannere pentru cei ce au site sau blog] sa dati la cei care au ip de uk sau us pentru a avea castigurile maxime

Hotspot shield pentru ip de usa , poate fi gasit aici

De asemenea va recomand acest forum (nota 10) pentru a afla mai multe modalitati despre cum sa faci bani pe

internet

Site-ul care va plateste 1$ pe referral +alte modalitati de a castiga bani este acesta

De mentionat ca banii se pot transforma in puncte cu care se pot lua anumite premii , insa despre aceasta nu stiu prea multe , sau daca se fac livrari in romania [ma indoiesc ca se fac :))]

Posted (edited)

ai invatat cum sa faci bani pe net eh ? dai link-uri cu adf.ly :))

chestia asta se numeste cpa si gasesti pe net cu miile :D

e asa smecher: ca daca intra unu sa faca un iq test plateste 3 euro si tu primesti

YOU WILL EARN

$0.30

US DOLLARS

Edited by Xander
Posted (edited)
"Suma minima de retragere a banilor este de 1$ ,"

ai scos cv ?

am contul de 2 zile si am scos 14$ pe paypal cu care am cumparat referrali pe neobux . e usor sa faci un referal de us sau uk si dupa dai cash out si te convingi :)

ai invatat cum sa faci bani pe net eh ? dai link-uri cu adf.ly :))

chestia asta se numeste cpa si gasesti pe net cu miile :D

e asa smecher: ca daca intra unu sa faca un iq test plateste 3 euro si tu primesti

YOU WILL EARN

$0.30

US DOLLARS

nu ma mai obosesc sa iti dau un reply pe masura..asa e romanu ... pana moare :))

NU mai face double post ! Foloseste butonul EDIT !

Edited by MrRip
Posted

ce rai sunteti :)) incerca si omu sa stranga niste banisori si voi repede cu banu :)) dc nu l-ai pus sa posteze o plata sa vedem cu totii ca intradevar a primit ceva bani :)