Jump to content
MazaBoY

Google+, site-ul care ar putea îngropa cândva marele Facebook

Recommended Posts

Posted

Google a lansat ast?zi Google+ (Google Plus), o aplica?ie de socializare virtual? pe care mul?i o compar? cu Facebook-ul ?i chiar afirm? c? va detrona re?eaua lui Zuckerberg. Sigur, acest lucru ar fi posibil peste câ?iva ani. Momentan, Google+ se afl? în faza de testare iar accesul este limitat. Dac? vrei s? vezi ce poate, trebuie s? te înscrii pe o list? de a?teptare.

google-plus.jpg?width=440&height=272

Primele recenzii sunt favorabile: design simplu ?i intuitiv, mai pu?in denumirile modulelor ce determin? structura re?elei ?i despre care vom vorbi în cele ce urmeaz?.

Circles - cercuri de prieteni

Google ne propune s? împ?rt??im informa?iile în cercuri sau grupuri de prieteni. Iat? o prim? facilitate care va fi apreciat? în special de c?tre cei care nu vor s? delimiteze strict serviciul de via?a personal?, prietenii apropia?i de amici ?.a.m.d.

Ad?ugarea sau eliminarea unui prieten / cerc de prieteni se face cu un simplu click - totul într-un cadru modern, cu suport HTML5.

Corespondentul modulului Circles în re?eaua Facebook este reprezentat de lista sau listele de prieteni (Friend Lists).

Mai multe detali aici

Sursa:go4it.ro

Posted

Interesanta ideea! Google mereu cauta sa fie in top!

Dupa cum zicea un documentar despre google pe discovey "Google stie ca daca sta pe loc in bransa asta risca sa fie detronat!"

Posted

Ma refer la modul de vizualizare a fotografiilor.

Cum era inainte fara acel html5 sau jquery cu negru sau ce este el... trebuia sa puna sa alegem.

Personalizarea profilului este aproape nula. Nu poti sa iti modifici stilul,sau culorile etc, de ce se numeste Facebook? degeaba.

(Nu ma refer la personalizarea cum era la hi5) .

Posted

Da, faza aia m? enerveaz? ?i pe mine. ?i mai sunt câteva, dar chestii minore.

Cât despre personalizarea profilului, ar fi o treab? s? bage ceva similar cu Gmail Themes sau iGoogle ?i în Google+.

Vedem

Posted

Da ar fi super,dar iti dai seama ca de asta nu a facut nici facebook.

Probabil ca s-au gandit ca daca fiecare isi pune ce culoare/imagine pe background sau alte cacaturi (am dat un exemplu) viteza profilului va scade.

"Ce o fi ,o fi" :))

Guest Mosad
Posted

Urasc retelele de socializare...am cont pe unele dar le folosesc sa imi fac reclama la site-uri.

Posted

Mie cel putin mi-se pare aglomerat facebook! adica o gramada de reclame, mai mari, mai mici, si tot felu de iconite cat un mouse colorate in toate culorile. De parca am fi chiori. Sper ca google o sa faca curat ca si la google mail fata de yahoo mail!

O sa vedem ce o sa iasa.....

Posted

hm...Google+ se anunta a fi mai bun decat Facebook si pe segmentul chat-ului din cate am auzit. Feature-ului Hangouts din reteaua Google permite formarea ad-hoc a grupurilor de video chat, abilitate care se integreaza perfect in peisajul unei retele sociale.

Iar ce sa mai spunem de Facebook... a fost adesea criticat pentru politica de confidentialitate pe care o practica. De curand, compania a extins zona de acoperire a tehnologiei de recunostere faciala, fara a emite in prealabil notificari.

Asa ca... hai google :X

Posted

Deocamdat? Google Circles mi se pare cea mai tare func?ionalitate. La Sparks mai au de lucrat. Hangouts n-am încercat înc?.

Ah, ?i Send file din browser. Excelent!

hm...Google+ se anunta a fi mai bun decat Facebook si pe segmentul chat-ului din cate am auzit. Feature-ului Hangouts din reteaua Google permite formarea ad-hoc a grupurilor de video chat, abilitate care se integreaza perfect in peisajul unei retele sociale.

Iar ce sa mai spunem de Facebook... a fost adesea criticat pentru politica de confidentialitate pe care o practica. De curand, compania a extins zona de acoperire a tehnologiei de recunostere faciala, fara a emite in prealabil notificari.

Asa ca... hai google :X

Cel mai important lucru: Google+ va fi un concurent serios pentru Facebook. Monopolurile nu sunt un lucru bun.

Dar mai este pân? atunci.