MazaBoY Posted June 29, 2011 Report Posted June 29, 2011 Google a lansat ast?zi Google+ (Google Plus), o aplica?ie de socializare virtual? pe care mul?i o compar? cu Facebook-ul ?i chiar afirm? c? va detrona re?eaua lui Zuckerberg. Sigur, acest lucru ar fi posibil peste câ?iva ani. Momentan, Google+ se afl? în faza de testare iar accesul este limitat. Dac? vrei s? vezi ce poate, trebuie s? te înscrii pe o list? de a?teptare.Primele recenzii sunt favorabile: design simplu ?i intuitiv, mai pu?in denumirile modulelor ce determin? structura re?elei ?i despre care vom vorbi în cele ce urmeaz?.Circles - cercuri de prieteniGoogle ne propune s? împ?rt??im informa?iile în cercuri sau grupuri de prieteni. Iat? o prim? facilitate care va fi apreciat? în special de c?tre cei care nu vor s? delimiteze strict serviciul de via?a personal?, prietenii apropia?i de amici ?.a.m.d.Ad?ugarea sau eliminarea unui prieten / cerc de prieteni se face cu un simplu click - totul într-un cadru modern, cu suport HTML5.Corespondentul modulului Circles în re?eaua Facebook este reprezentat de lista sau listele de prieteni (Friend Lists).Mai multe detali aiciSursa:go4it.ro Quote
DuTy^ Posted June 29, 2011 Report Posted June 29, 2011 Interesanta ideea! Google mereu cauta sa fie in top!Dupa cum zicea un documentar despre google pe discovey "Google stie ca daca sta pe loc in bransa asta risca sa fie detronat!" Quote
wvw Posted June 29, 2011 Report Posted June 29, 2011 Google+ | Big Lazy SysAdminGoogle Pluspoate le iese de data asta Quote
Oust Posted June 29, 2011 Report Posted June 29, 2011 Ar fi chiar super sa le iasa de data asta,macar stiu ca o sa fie ceva calumea nu facebook. Quote
wvw Posted June 29, 2011 Report Posted June 29, 2011 Ar fi chiar super sa le iasa de data asta,macar stiu ca o sa fie ceva calumea nu facebook.?i ce-i atât de prost la Facebook? Quote
Oust Posted June 29, 2011 Report Posted June 29, 2011 Nu iti poti personaliza profilul,nu iti poti alege tu albumul vechi. Quote
wvw Posted June 29, 2011 Report Posted June 29, 2011 Personalizarea profilului... cum puteai s? faci pe vremuri pe Myspace? Iar albumul vechi ce este? Quote
Oust Posted June 29, 2011 Report Posted June 29, 2011 Ma refer la modul de vizualizare a fotografiilor.Cum era inainte fara acel html5 sau jquery cu negru sau ce este el... trebuia sa puna sa alegem.Personalizarea profilului este aproape nula. Nu poti sa iti modifici stilul,sau culorile etc, de ce se numeste Facebook? degeaba.(Nu ma refer la personalizarea cum era la hi5) . Quote
wvw Posted June 29, 2011 Report Posted June 29, 2011 Da, faza aia m? enerveaz? ?i pe mine. ?i mai sunt câteva, dar chestii minore. Cât despre personalizarea profilului, ar fi o treab? s? bage ceva similar cu Gmail Themes sau iGoogle ?i în Google+. Vedem Quote
Oust Posted June 29, 2011 Report Posted June 29, 2011 Da ar fi super,dar iti dai seama ca de asta nu a facut nici facebook.Probabil ca s-au gandit ca daca fiecare isi pune ce culoare/imagine pe background sau alte cacaturi (am dat un exemplu) viteza profilului va scade. "Ce o fi ,o fi" Quote
Spock Posted June 29, 2011 Report Posted June 29, 2011 Welcome to Facebook - Log In, Sign Up or Learn MoreStergeti "&theater". Quote
wvw Posted June 30, 2011 Report Posted June 30, 2011 Welcome to Facebook - Log In, Sign Up or Learn MoreStergeti "&theater".Corect. Sau CTRL+W CTRL+Shift+T pentru cei care folosesc intens combina?iile de taste. Quote
Guest Mosad Posted June 30, 2011 Report Posted June 30, 2011 Urasc retelele de socializare...am cont pe unele dar le folosesc sa imi fac reclama la site-uri. Quote
DuTy^ Posted June 30, 2011 Report Posted June 30, 2011 Mie cel putin mi-se pare aglomerat facebook! adica o gramada de reclame, mai mari, mai mici, si tot felu de iconite cat un mouse colorate in toate culorile. De parca am fi chiori. Sper ca google o sa faca curat ca si la google mail fata de yahoo mail!O sa vedem ce o sa iasa..... Quote
slacker Posted July 2, 2011 Report Posted July 2, 2011 hm...Google+ se anunta a fi mai bun decat Facebook si pe segmentul chat-ului din cate am auzit. Feature-ului Hangouts din reteaua Google permite formarea ad-hoc a grupurilor de video chat, abilitate care se integreaza perfect in peisajul unei retele sociale.Iar ce sa mai spunem de Facebook... a fost adesea criticat pentru politica de confidentialitate pe care o practica. De curand, compania a extins zona de acoperire a tehnologiei de recunostere faciala, fara a emite in prealabil notificari.Asa ca... hai google Quote
wvw Posted July 2, 2011 Report Posted July 2, 2011 Deocamdat? Google Circles mi se pare cea mai tare func?ionalitate. La Sparks mai au de lucrat. Hangouts n-am încercat înc?. Ah, ?i Send file din browser. Excelent! hm...Google+ se anunta a fi mai bun decat Facebook si pe segmentul chat-ului din cate am auzit. Feature-ului Hangouts din reteaua Google permite formarea ad-hoc a grupurilor de video chat, abilitate care se integreaza perfect in peisajul unei retele sociale.Iar ce sa mai spunem de Facebook... a fost adesea criticat pentru politica de confidentialitate pe care o practica. De curand, compania a extins zona de acoperire a tehnologiei de recunostere faciala, fara a emite in prealabil notificari.Asa ca... hai google Cel mai important lucru: Google+ va fi un concurent serios pentru Facebook. Monopolurile nu sunt un lucru bun. Dar mai este pân? atunci. Quote
tuxiqul Posted July 3, 2011 Report Posted July 3, 2011 Vreau si eu un invite, va rog. Multumesc Quote