sado Posted June 29, 2011 Report Posted June 29, 2011 am ramas traznit cand am vazut emailul ..anyway ce e defapt? Un cacat mare sau unul mic? sau nu e cacat? Quote
Petzy Posted June 29, 2011 Report Posted June 29, 2011 Nu inteleg care e rostul sa faci topic cu asta. )))))))) Quote
sado Posted June 29, 2011 Author Report Posted June 29, 2011 Nu inteleg care e rostul sa faci topic cu asta. ))))))))eram curios ce fac cu invitata..e ceva serios "acolo" sau sunt trimise invitatii pentru a aduce membri sau alte sheturi de genu Quote
Petzy Posted June 29, 2011 Report Posted June 29, 2011 Pai tu ce zici?Daca era ceva serios "acolo"..primeai TU invitatie?La naiba, hai sa publicam tot ce primim ca spam sau in folderul spam Quote
sado Posted June 29, 2011 Author Report Posted June 29, 2011 Pai tu ce zici?Daca era ceva serios "acolo"..primeai TU invitatie?La naiba, hai sa publicam tot ce primim ca spam sau in folderul spam Am intrebat doar daca stiti exact ce se face acolo , nu ca "Primeai tu invitatie" ca un cacat de invitatie poti primi pana si TU..Tu CE ZICI , daca primeam in spam oare mai postam? Quote
Petzy Posted June 29, 2011 Report Posted June 29, 2011 Am intrebat doar daca stiti exact ce se face acolo , nu ca "Primeai tu invitatie" ca un cacat de invitatie poti primi pana si TU..Tu CE ZICI , daca primeam in spam oare mai postam?Eu zic ca da, nu stiu..asa'mi lasi impresia =)Parerea mea? vrei oleaca de bagare in seama + posturi Haide pa Quote
sado Posted June 29, 2011 Author Report Posted June 29, 2011 Eu zic ca da, nu stiu..asa'mi lasi impresia =)Parerea mea? vrei oleaca de bagare in seama + posturi Haide pasa fim seriosi ,aveam timp sa ma fut in spam zi si noapte..Join Date: Dec 2009 Quote
Paul4games Posted June 29, 2011 Report Posted June 29, 2011 @Petzy da sigur la black hat USA 2011 sunt numai fraieri si nu este nici un talk calumea,nimic(Black Hat ® Technical Security Conference // Home ,mai informeazate si tu inaite sa vorbesti rahaturi).@beaubere eu zic ca se merita sa mergi daca ai posibilitati financiare Quote
sado Posted June 29, 2011 Author Report Posted June 29, 2011 Atunci dau codul de invitatie ..sunt sigur ca mai ai nevoie si de putere neuronala , de care dispun in masuri decente dar nu suficient..asa ca nu am ce face cu invitatia..care o doreste , timpul in care iti poti face cont cu ea se sfarseste in urmatoarele 26 de min asa ca pm care doriti.. Quote
Petzy Posted June 29, 2011 Report Posted June 29, 2011 @Petzy da sigur la black hat USA 2011 sunt numai fraieri si nu este nici un talk calumea,nimic(Black Hat ® Technical Security Conference // Home ,mai informeazate si tu inaite sa vorbesti rahaturi).@beaubere eu zic ca se merita sa mergi daca ai posibilitati financiareAm zis eu undeva asta? ca sunt numai fraieri si nu se discuta nimic calumea?Mi se pare aberant de jenant ca deschide un topic pentru un rahat.Pai mai inainte am dat pe google si am gasit cod de join ce imi scade 250$ la comunitate daca intru.Sa mai zic ca am mailu ce la primit el pe alte 3 id-uri?In fine, oi fi eu prostu aici Spor. Quote