nesuxro Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 as vrea sa stiu daca este posibil sa pun un keylog in server cu scurtatura la buton cind da clik sa il instaleze in pc.ma multumesc cu ori ce sfat este bine venit:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
albertynos Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 De ce ai postat aici? AI sectiunea Ajutor si Cereri pt intrabari deastea, si daca citeai regulamentul iti trebuie minim 10 postari pentru a face asemenea topicuri! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel87 Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 De ce ai postat aici? AI sectiunea Ajutor si Cereri pt intrabari deastea, si daca citeai regulamentul iti trebuie minim 10 postari pentru a face asemenea topicuri!6. Cererile se fac in topicul special. Trebuie sa ai MINIM 10 POSTURI/CEREREEu stiu ca numa la cereri iti trebuie 10 posturi... eu nu vad sa ceara ceva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
co4ie Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 Da ... se poate ... si metoda este foarte simpla ! Presupun ca tu vrei sa il pui pe un server web ... in cazul asta iei Ardamax Keylogger faci setarile pentru silent install , il pui pe site iar cand cineva il trage si instaleaza ... el nu vede nimic si crede ca are o problema la program si nu merge dar in spate keyloggerul se instaleaza cu setarile facute de tine si isi face treaba ! Singura problema acum este ca majoritatea programelor de genul sunt vazute de AV-uri ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...