alex_cismas Posted July 15, 2011 Report Posted July 15, 2011 Am si eu o problema cu un stick. L`am avut intr`o geaca si maicamea l`a spalat. Acum cand bag stick`ul se aprinde, imi detecteaza calculatorul device`ul, dar nu mi`l recunoaste, nu pot intra in el... Quote
em Posted July 15, 2011 Report Posted July 15, 2011 Încearc? s? il bagi ?i în alt calculator s? vezi dac? merge. Dac? nu, po?i s? îl arunci.(Ai mai putea s? îl bagi 3-4 zile în orez s? vezi dac? î?i revine, e ca un mit urban, nu ?tiu dac? merge..)Later edit: Nu ma refer la orezul g?tit. Quote
BGS Posted July 15, 2011 Report Posted July 15, 2011 Renunta la el e prajit asa am patit si eu cu un alt stick dar nu fiindca l-aam pus la spalat ci fiindca am incercat sa il repar dupa ce i-am stricat tabela de partitii cu tot felu de programe cacacioase de pe google. Quote
alex_cismas Posted July 15, 2011 Author Report Posted July 15, 2011 ideea e ca el se aprinde ... deci nu e prajit... Quote
BGS Posted July 15, 2011 Report Posted July 15, 2011 Degeaba se aprinde ce crezi ca al meu nu se aprinde ? e vorba de cipul acela ce tine informatiiile intra in windows partitiona manager parca asa se chema din windows 7 daca ai si ai sa vezi ca iti va spune in dreptul stick-ului no media asta daca il va detecta. Quote
em Posted July 15, 2011 Report Posted July 15, 2011 Nu e relevant c? se aprinde. Am ?i eu un stick tot a?a, se aprinde, dar când îl bag pe Win7 imi spune "USB devine not recognized" si XP/Linux se blocheaz? cu totul. Quote
turnback Posted July 15, 2011 Report Posted July 15, 2011 Don't give up. Eu am bagat vreo 3 stick-uri in masina de spalat, unul prin wc... au mers dupa cateva zile la soare. Quote
Moderators Dragos Posted July 15, 2011 Moderators Report Posted July 15, 2011 Alexe, daca beculetul se aprinde inseamna este alimentat de sursa. Deci cea mai buna solutie pe care ti-as putea-o oferi este sa-l speli cu apa curata pentru a indeparta sarea din detergent si apoi sa-l lasi sa se usuce doua-trei zile. Quote
turnback Posted July 15, 2011 Report Posted July 15, 2011 Am totusi o intrebare, l-ai lasat sa se usuce ceva timp inainte sa-l bagi la orice sursa de energie? Daca inca era ud in interior cand l-ai pus in port exista sanse mari sa se fi intamplat ceva. Quote