1749 Posted July 19, 2011 Report Posted July 19, 2011 (edited) daca tot s-a dat warn pt. injuraturi de ce nu primesc si altii warn pt. injuraturi? cum ar fi benny_loppa. ca m-am saturat de asemenea nesimtiti.in realitate daca s-ar injura asa s-ar ajunge la bataie . atacul la persoana ar trebui pedepsit cu warn . civilizati-va odata ! daca nu primeste warn pot si eu sa il injur pana ma satur si nu ajungem nicaieri asa. Edited July 19, 2011 by 1749 Quote
em Posted July 19, 2011 Report Posted July 19, 2011 Cum s? î?i ia cineva în seam? cererea ta dac? nici m?car nu ai postat un link? Quote
razer_krait Posted July 19, 2011 Report Posted July 19, 2011 Poftim aici link.Sa nu se inteleaga ca eu sunt 1749 sau alte chetii.Doar m-am aflat la timpul potrivit.... Quote
Stealth2 Posted July 19, 2011 Report Posted July 19, 2011 I-am dat warn. Nu pot observa toate reply-urile. Aveti butonul report. Quote
devacanta Posted July 19, 2011 Report Posted July 19, 2011 de obicei cand injura are dreptate(motiv). Quote
Nytro Posted July 19, 2011 Report Posted July 19, 2011 Nu conteaza ca are motiv sau nu, poate sa vorbeasca civilizat. Va injurati cu prietenii si cu parintii daca va permit, nu aici. Pff, vorbesc ca un tata. Quote
1749 Posted July 19, 2011 Author Report Posted July 19, 2011 am folosit butonul report.devacanta, daca tot are dreptate cand injura, de ce nu te injura pe tine, ca sa vezi si tu cum e cand esti injurat si facut in toate felurile? Quote
AhEaD Posted July 19, 2011 Report Posted July 19, 2011 Ar fii o idee sa va fac in pula mea un Thread unde sa va balacariti ca la usa cortului !!!!Da nu meritati ... Cat despre buton report, am facut mai de mult un thread in care v-am zis sa il folositi cu grija, care e ori robot ori face abuz, ia permanent fara discutii!!!!!!!Nu pot sa vad mailurile cu pr0n de "Reported post from RST" si cand le deschid numai balarii...Cat despre 1749, de data asta te iert data viitoare NU!De la ce sa te iert?-DE LA BAN!De ce ban?-http://rstcenter.com/forum/search.php?searchid=1134999&pp=25De ce ban?-nici un post folositorDe ce?-e forum de securitate, nu avem nevoie de lectii de viata/linkuri youtube, avem nevoie de coduri sursa !!!!Spre deosebire de TinKode eu nu imi bat capu cu voi, credeam ca ati invatat cel mai important lucru in viata, cand esti prost, nu atragi atentia !!!!! Quote
devacanta Posted July 19, 2011 Report Posted July 19, 2011 am folosit butonul report.devacanta, daca tot are dreptate cand injura, de ce nu te injura pe tine, ca sa vezi si tu cum e cand esti injurat si facut in toate felurile?stie ca eu dau cu stanga mortal si cu dreapta putin mai bine. Quote