jacko Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 Salut,Ma numesc Iulian, sunt din Pitesti.Am gasit site-ul acesta prin intermediul unui prieten si mi s-a parut interesant. Sper sa ajut sau sa fiu ajutat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LLegoLLaS Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 Bine-ai venit.Spune ce cunostinte ai in domeniu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pr00f Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 (edited) Salut, bine ai venit. Ast?zi este ziua celor din Pite?ti .// Nu, nu cred asta. De ce a? crede o nebunie de genul acela ? E o conspira?ie la mijloc ! Edited July 22, 2011 by pr00f Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacko Posted July 22, 2011 Author Report Share Posted July 22, 2011 (edited) Bine-ai venit.Spune ce cunostinte ai in domeniuPai, sunt varza la php si html, stiu doar niste trucuri, asta vreau sa invat. Am cunostinte in pentesting cu linux backtrack 4, Visual Basic si ceva C#._________________________________________________________________________________Pure hacking.. Edited July 22, 2011 by jacko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p3tru Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 Bine ai venit jacko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmy Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 Welcome to RST Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacko Posted July 22, 2011 Author Report Share Posted July 22, 2011 Multumesc foarte mult. Voi incerca sa fac cateva tutoriale despre pentesting, visual basic, etc. ba chiar as vrea sa fac o chestie gen :Voi avea un pc on-line pe care sa fie on-line un id de Y!M, va voi da ip-ul si toate datele despre PC, si voi accepta orice fisiere( keyloggere, virusi ). Voi pune niste misiuni gen :-Sa stergeti un fisier dintr-un anumit loc ( penetration)-Sa modificati un fisier dintr-un anumit loc ( penetration )-Sa creati un fisier intr-un anumit loc ( penetration )-Sa inchide-ti sau restarta acel pc.-Sa furati date de logareetc.cum vi se pare aceasta idee? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmy Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 Multumesc foarte mult. Voi incerca sa fac cateva tutoriale despre pentesting, visual basic, etc. ba chiar as vrea sa fac o chestie gen :Voi avea un pc on-line pe care sa fie on-line un id de Y!M, va voi da ip-ul si toate datele despre PC, si voi accepta orice fisiere( keyloggere, virusi ). Voi pune niste misiuni gen :-Sa stergeti un fisier dintr-un anumit loc ( penetration)-Sa modificati un fisier dintr-un anumit loc ( penetration )-Sa creati un fisier intr-un anumit loc ( penetration )-Sa inchide-ti sau restarta acel pc.-Sa furati date de logareetc.cum vi se pare aceasta idee? E o idee buna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anon Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 baga mare suntem curiosi,interesanta ideeasi bine ai venit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
totti93 Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 Suna a challenge Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...