Raulash Posted November 8, 2006 Report Posted November 8, 2006 care e metoda de a vizita sectiunea vip ??? inafara de dedicare, hack si chestii din astea , pt ca unii chiar n-au habar !eu as fii dispus sa donez prin telefon , sau cc !! Quote
zbeng Posted November 8, 2006 Report Posted November 8, 2006 sa mai discutat acest subiect si parca...se da vip numia la cine are kwe chef;)) adica la amici si cunoscatori... si mai era si regula in caz de nu ai citito Nu cereti adminilor ViP sau Moderator.Cand Vom avea nevoie va vom cauta.Doar userii activi si de calitate vor primi gradele mentionate. Quote
virusz Posted November 8, 2006 Report Posted November 8, 2006 ...ai si tu 3 posturi si vrei vip... nu mi-o lua in nume de rau dar gandeste putin... ar merge metoda asta cu un transfer ceva stii? ... da dar dupa ce ai vip... cum nu te cunoastem nu stim cam ce iti poate capul... ai putea sa copiezi tot de pe acolo si sa iti recuperezi si banii aia pe care i-ai donat... mai intai tre sa fii cunoscut ...sa fie sigur cineva ca esti de incredere + ca meriti... citeste regulile... fa si tu posturi de calitate, petreceti mai mult timp in comunitatea noastra... incepem sa ne cunoastem .. si poate te alegi cu ceva ce meriti... asa nush cati ti-ar da.... in finebafta! Quote
Raulash Posted November 11, 2006 Author Report Posted November 11, 2006 eu nu cer vip , sau staff eu as vrea doar sa vizitez vip-ul, indiferent de ce inseamna asta nu sunt interesat de hack, ci de $$$ :@ Quote
BizZaroO Posted November 12, 2006 Report Posted November 12, 2006 Multi vad prezentarea la vip si cred ca acolo e "aur". IDee. Faceti 2 sectiuni. In o sectiune prezentarea programelor ca sa nu mai moara astia de curiozitate, si sa aiba aces. Si 2 programele si downloadu adik lasati sectiunea Vip asa cum e aku. Quote
HexString Posted November 12, 2006 Report Posted November 12, 2006 toti , vor VIP si moderator , dar ei nu contribuie cu nimik la forum/site ... noi toti vream dar sa dam ceva in schimb nu ... aaa ... nu se pune credit pe telefon Quote
Dr4k3 Posted December 19, 2006 Report Posted December 19, 2006 si mai precis ce trebuie sa faci ca sa fi vip sau mod? Quote
ENCODED Posted December 19, 2006 Report Posted December 19, 2006 pai ... sa ajuti cu tot ce poti forumul asta ar fi principala chestie Quote
zbeng Posted December 19, 2006 Report Posted December 19, 2006 1)posturi calitate2) sa ajuti pe cei care au nevoie daca stii;)3)adminu sa vrea sati dea VIP sau moderator...deci daca el nu vrea degeaba faci ce zice in punctul 1 si 2 Quote
Dr4k3 Posted December 20, 2006 Report Posted December 20, 2006 si mai precis ce se intelege prin a ajuta forumul?inteleg ca bani nu vreti...mi se pare corect...oarecum...atunci ce doriti?sa fac multe posturi?sa fac ce???srry da chiar vreau vip sau mod pe forum...sincer mai mult mod decat vip... Quote
zbeng Posted December 20, 2006 Report Posted December 20, 2006 flyppy toti vrem ce nu avem- totoriale de calitate -ajuta membri care nu stiu -sa fii activ (adica nu intri de 10 ori pe luna)si chestii de astea care par cacaturi dara sunt importante Quote
hanibal Posted December 20, 2006 Report Posted December 20, 2006 Nu conteaza cate posturi ai, ...intr-un fel...ma refer la chestia:"Calitate, nu cantitate"...ajuta forumu.....toti vor sa avanseze....eh faci treaba buna la tutoriale....bafta in continoare :@ Quote
zbeng Posted December 20, 2006 Report Posted December 20, 2006 deci nu va m-ai bateti capu si va ganditi atata la ce trebuie sa faci, gandeste asa: DACA ADMINU VRE ITI DA VIP DACA NU VREA NU ITI DA si gata atata bataie e cap pt nimik Quote
Dr4k3 Posted December 20, 2006 Report Posted December 20, 2006 adik ce kkturi care is importante?like what?in momentul dde fata pot sa ajut cu ceva? is dispus sa fac (aproape) orice!!! Quote
ENCODED Posted December 20, 2006 Report Posted December 20, 2006 flyppy wrote: adik ce kkturi care is importante?like what?in momentul dde fata pot sa ajut cu ceva? is dispus sa fac (aproape) orice!!! U fa ( aproape ) orice si intr`o zi o sa vezi ka o sa "te faci albastru" la fata Quote