gotr00t Posted August 2, 2011 Report Posted August 2, 2011 http://94.176.96.20:8000/listen.plsreclama..ban me:(Underground tati! Quote
gotr00t Posted August 3, 2011 Author Report Posted August 3, 2011 muzica se adauga. propuneti aici melodii..si le urcam. Quote
totti93 Posted August 3, 2011 Report Posted August 3, 2011 Albume:2012 - Viitorul e acum prezentFurnici Coapte (Sunt doar cateva piese)Axes - Plecat definitivS.D.S.T. - Mecanismul de modificare a mintii umaneUnderman - Eroism NeautorizatC.T.C. - Secretul din atomC.T.C. - Dificultati TehniceC.T.C. - Freestyle-uriDOC - Scapat de sub controlDeliric1 - I.T.P.Cedry2k - Alchimia VeninuluiCedry2k - Poezie BalisticaCedry2k - CuvintecevindecaNimeni Altu' - Nopti prea lungiPirats Klan - Ars PiraticaCarbon - Portrete si schite (album nelansat, dar il gasesti pe net)Carbon - Reactii adverseSupaHumanCrew - Ardem Case de DiscuriKazi Ploae - GorgoneKazi Ploae - Hartie de impaturit munteleK.S.T. - Soldati necunoscutiZale - Chei verbaleZale - RespectRaku - In mediu vitregRaku - RezistentaRaku - Emite semnaleB.R.G. - Pana la epuizareB.R.G. - Mingii si gazonB.R.G. - AutopsieDelikt - Fara NumarMethadon 3000 - Veriga lipsaNorzeatic & Khdija - Aici si acumCimitiru' Bellu - Demo TapeCimitiru' Bellu - Muzica din coltul straziiKlansmen - DrogLa Familia (Multe)Sisu - Strada meaSisu - Vacanta-n mexicSisu - Temnita LuminiiPuya - Pana la capat in felul meu (Nelansat, dar il gaseti pe net)Puya - Muzica de toloneala si depravarePuya - Romanisme vol I si IIB.U.G. Mafia (Multe)Ajunge atat Quote
gotr00t Posted August 3, 2011 Author Report Posted August 3, 2011 unele sunt, unele nu. O sa selectez din ele si mai bag...mai am cam un gb spatiu. Quote
co4ie Posted August 3, 2011 Report Posted August 3, 2011 Nine - Nine Livez (album)Nine - Cloud 9 (album)Wu tang ... tot ce poti Onyx ... tot ce poti ...Sticky Fingaz (Onyx) Albumele solo au cateva piese foarte buneJedi Mind Tricks (Clasic old shit Instrumentalele sunt criminale !! )IAM (Hip-Hop Francez Clasic 1996 ...)NTM (In Special... 4 my people Tot francez tot Clasic)Swollen MembersEvidence (Lumea Zice ca seman cu el )Blaq PoetMOP (Tot ce aveau inainte de 2004)Mobb Deep (Fucking hardcore)Daca mai vrei ... iti mai zic:)) Am o colectie ... cel putin impresionanta !!! Quote
gotr00t Posted August 3, 2011 Author Report Posted August 3, 2011 Da, nonstop.co4ie, doar Romanesc. Quote
co4ie Posted August 3, 2011 Report Posted August 3, 2011 What`s Tha Point? Ai 10 trupe cu 50 piese bune...in toata istoria hip-hop`ului underground romanesc !! Nu ai piese sa cante o zi fara sa se repete... FAIL !!! P.S. ... Doar parerea mea... don`t Hate ! Quote
gotr00t Posted August 3, 2011 Author Report Posted August 3, 2011 Eu zic ca gresesti. Uita-te la ce a postat totti93, vreo 20 albume x 10 piese..macar 200 piese bune+ alte albume... Este muzica buna in Romania si nu vad de ce nu s-ar asculta muzica romaneasca in detrimentul celei de afara. Quote
co4ie Posted August 3, 2011 Report Posted August 3, 2011 Nu zic ca nu este muzica buna in romania... sau cel putin era...Nici nu are rost sa mai zic altceva.. De cand am vazut CTC in lista mau apucat toti dracii si nu am chef sa ma cert cu nimeni azi ! Quote
gotr00t Posted August 3, 2011 Author Report Posted August 3, 2011 E opinia ta si ai dreptul sa o ai. Momentan ramanem la muzica romaneasca, din doua motive: Asta e tematica radioului + nu mai avem spatiu pe ftp. Daca o sa avem bani o sa cumparam spatiu si luam in calcul si muzica de afara, insa prioritar e un site. Quote