Pastilatu' Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 Nu stiu ce sa fac fratiori mei ....sunt suparat rau de tot ........sunt stresat , nervos .....in fiecare seara nu exista seara in care sa nu fiu suparat , sau stresat si n-am nici un adapost , sa am pe cineva care , cand cad sa ma ridice ....si sa zica ....hai frate ca urmeaza tot ce e mai frumos :@ habar nu am ce sa fac ma gandesc la o retragere ....sau macar la o vacanta....pe canapea ...ca bani nu am ...pentru ca au avut grija ashea zisi " frati" sa ma lase fara....sa stau departe de lume ca parca e prea rea ! :@ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbeng Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 omule dupa tot ce am vb.....cum se zice DUPA NORI APARE SOARELE asta se va intampla si la tine...ai suferit ai fost stresat nervos...defraudat de "fratii" aia carei credeai amici...viata merge inainte si cand ai cele mai putine sperante vei da peste ceva care iti va sui morala;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
escalation666 Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 si eu is in situatia ta, dar obsesia pt hacking ma face sa continui(to stay alive )...dar adevarul este ca o munca repetitiva te oboseste psihic f mult....o mica vacanta sau un hobby nou..nu cred k ar stricaio de exemplu ar cam trebui sa ma apuc de facultate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pastilatu' Posted November 10, 2006 Author Report Share Posted November 10, 2006 Nu e vorba de "hacking" pentru ca eu in fiecare zi invat cate ceva nou in acest domeniu ...ceea ce nu poate fi considerat repetitiv ...... pur si simplu sunt super stresat...si fara ajutor ..mai degraba fara "persoane dragi" care sa imi fie alaturi si sa ma sustzina am numai oameni pe interes in jur numai lume rea si fara suflet deaia devin rau , stresat , diabolic si fara suflet nu stiu ce sa fac.....cei in care credeam m-au tradat pentru bani si femei ..fix asta sa intamplat .......simt ca stresu si singuratatea ma fac irascibil si fara stare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danny Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 Iese soarele si pe strada ta ... be cool Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonzalez Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 stii cum e vorba aia :Roata se intoarce! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danny Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 Inca ceva ... in loc sa te descarci pe'o fata ... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaHaReT Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 eh , si io am avut o vacantza de vo luna , si cand am revenit , am avut o alta mentalitate eram obsedat dupa ... "hack" ca nici nu faceam ceva kalumea , f***** forumuri si ma bucuram ca un copil cand ii dadeai o ciocolata ... acum e altfel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HexString Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 Caddy ... iti recomand weekendu asta : lasa dreaq compu .... si du-te la agatat ... du-te plimbate prin oras ... si descarcati nervii ... nervii pe care ii acaparezi fara sa iti dai seama ... ... pace man .|_| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pastilatu' Posted November 10, 2006 Author Report Share Posted November 10, 2006 de stat in casa dabea daca mai stau ....ashea ca nu e vorba de iesit ...ideea e ca nu suport sa merg printre oameni care sunt sclavi banilor si femeilor ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P1tbull Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 spiry lumea se schimba mult pe parcursul timpului,astazi iti este tovaras,maine iti este un om obisnuit....toti fug dupa bani, dak vine unu nou in cartier cu bani pai se duce cu ala k el are bani si cheltuie prin club plm,si pe tine te lasa balta in cartier..sfatul meu este sa iti gaessti un prieten adevarat sa nu fie nici bogat nici sarac...sa aveti ce discuta si sa va intelegeti bine,asta imi trebuie si mie UN PRIETEN ADEVARAT,dar cam greu de gasit...oricum LIFE GOES ON Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HexString Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 Mda nu suporti sa umbli printre oameni sclavi banilor si femeilor ? se intampla... eu nu sunt sclavul banilor .... dar o femeie sincer niciodata nu refuz .... (nu accept orice ... tarfa .....de aceea prefer sa stiu ca o am mai greu decat sa o am usor si sa mai fie si cu altii 10- 30 -- 100). In fine , nu stiu sigur ce sa zik ... incearca sa treci peste asta ... habar n-am ... stai si mediteaza ;)apropo ce fain se vede luna portocalie pe jumate ... la mine pe fereastra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...