b0gd4n Posted August 9, 2011 Report Posted August 9, 2011 evident ca e fake..trb sa fi prea sigur pe tine ca sa iesi in public sa anunti ca peste 2 luni inchizi practic o companie Quote
Mircea88 Posted August 9, 2011 Report Posted August 9, 2011 Cu ocazia topicului asta m-am uitat si eu la film (the social network). Quote
pr00f Posted August 9, 2011 Report Posted August 9, 2011 evident ca e fake..trb sa fi prea sigur pe tine ca sa iesi in public sa anunti ca peste 2 luni inchizi practic o companieNimeni nu închide nici o companie. Va fi doar un atac DDoS, probabil, sau au ei ceva preg?tit sub mânec?. Cu ocazia topicului asta m-am uitat si eu la film (the social network). Neinteresant. Quote
yo9gjx Posted August 10, 2011 Report Posted August 10, 2011 ?Message from Anonymous: Operation Facebook, Nov 5 2011?? - YouTubeFacebook ca si Yahoo ori Google nu e format dintr-un singur site ci din clustere grupate raspandite in n locatii. E organizare celulara ca mafia rusa. De ce nu ganditi, nu poate fi dat jos asa ceva decat daca oficial se inchide accesul. Anuntul ar putea fi postat si de altcineva nu neaparat de cei de la Anonymous. Iar daca sunt ei si reusesc atunci sa stiti ca ei sunt "Compania" si chiar nu m-ar mira. Ha Ha Quote
DaemoNsl Posted August 10, 2011 Report Posted August 10, 2011 Cred ca 4 sferturi din cocalari ar murii...Unde si-ar mai pune pozele ?Oricum mi-ar placea intr-un fel sa vad ca a cazut definitiv F.B. Quote