selected Posted August 9, 2011 Report Posted August 9, 2011 Am aXXo Movies am ajuns la ~500 unici pe zi. Cum as putea sa ii monetizez cat mai bine ? Astept sugestii. Quote
djkoub Posted August 9, 2011 Report Posted August 9, 2011 (edited) dragut siteu. M-ai lucreaza la design. Ma scoti din sarite . Am zis hai , o data te iert , dar deja sari calul . Revino peste 1 luna . Edited August 9, 2011 by MrRip Quote
ucozer Posted August 9, 2011 Report Posted August 9, 2011 1.Sfat pune re=nofollow la linkurile de download ca pieri page rank mult Quote
lns Posted August 9, 2011 Report Posted August 9, 2011 (edited) dragut siteu. M-ai lucreaza la design. si tu nu mai fa spam Edited August 9, 2011 by MrRip Quote
Jester Posted August 9, 2011 Report Posted August 9, 2011 ba da. prin reclama de tip pop up. incearca Quote
selected Posted August 9, 2011 Author Report Posted August 9, 2011 @bucho: traficul e majoritatea din afara: US/UK/CA/AU . Deci e trafic bine platit.@ucozer: mersi de sfat am sa tin cont@Jester: daca mi-ai zice si ce firma de advertising ofera pop-up-ul de care zici tu ar fi ok.Vreau ceva date palpabile Quote
Jester Posted August 9, 2011 Report Posted August 9, 2011 in materie de pop up pot sa iti recomand urmatoarele siteuri:Flagads - Welcome si Targeted Online Advertising Servicecat despre 'rezultate palpabile' - asta depinde de tine si de potentialul tau Quote
MazaBoY Posted August 9, 2011 Report Posted August 9, 2011 La site-urile de genu asta faci bine din download si vanzari de cont premium.Asta in cazul in care urci pe contul tau filmele si bine inteles trebuie sa ai ceva vizite.Ai mai putea folosi un shor ulr pe link-uri gen adfly mai sunt si altele daca ai sa cauti pe google.Parerea mea este sa nu pui pop-up momentan iti va alunga vizitatori si nu ai prea multi sa ai de unde pierde pop se renteaza cand ai acolo 10,000-20,000 de mi de vizite si vinzi la un site pop-up cum 200-300 de euro pe luna acolo cash atunci se merita sa pui pop-up pe cand pe retelele care sunt iti da maxim 3-4 dolari pe o mie de afisiari...ce sa zic faci cum crezi Quote
Jester Posted August 9, 2011 Report Posted August 9, 2011 La site-urile de genu asta faci bine din download si vanzari de cont premium.Asta in cazul in care urci pe contul tau filmele si bine inteles trebuie sa ai ceva vizite.Ai mai putea folosi un shor ulr pe link-uri gen adfly mai sunt si altele daca ai sa cauti pe google.Parerea mea este sa nu pui pop-up momentan iti va alunga vizitatori si nu ai prea multi sa ai de unde pierde pop se renteaza cand ai acolo 10,000-20,000 de mi de vizite si vinzi la un site pop-up cum 200-300 de euro pe luna acolo cash atunci se merita sa pui pop-up pe cand pe retelele care sunt iti da maxim 3-4 dolari pe o mie de afisiari...ce sa zic faci cum crezi ce vizitatori sa alunge? fac pariu ca 80% din vizitatorii lui vin din motoarele de cautare, asa ca nu are ce alunga. sau ma insel? #092; Quote
Stranger Posted August 10, 2011 Report Posted August 10, 2011 www.popads.net sau www.trafficrevenue.net Quote
selected Posted August 15, 2011 Author Report Posted August 15, 2011 Momentan am adunat cam 1$ in 3-4 zile de pe adf.ly. La traficul pe care il am as putea obtine un venit mai mare. Nu prea imi mai pare tentanta nisa pop-up(pre' putini bani...). Voi incerca cu CPA(cu content gateway). Daca cineva are o idee mai buna, please share it Quote
satanutz Posted August 28, 2011 Report Posted August 28, 2011 URL shortener & short urls at ity.im mai buni decat adfly ..au cpm cpc ...cum ai tu trafic american zic sa se merita Quote