Jump to content

ucozer

Members
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ucozer's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Angajez oameni care pot sa imi obtina un cont (date de acesare) pe siteul asta Bine ai venit pe portalul SOLOMON acolo sus in dreapta e login formu . Si cam cat mar costa.
  2. Vand site de trailere Filme 2011 - Filme online 2011 - Filme 2011 online siteul este 100% legal si are in jur de 500 de vizite pe zi , domeniul este inregistrat pe 9/08/2011 , siteul este inregistrat de 11 zile , are linkuri pe siteui cu pr2-3 , dovada , cand am inregistrat domeniul Backlink-uri: cu www. are 926 puteti verifica cu yahoo site explorer si fara www 53 de backlinkuri . Clasare: Este pe pagina 1 pentru cuvantul Filme online 2011 pozitia 5 -13.100.000 (de) rezultate Pret: Pretul este 150 lei( 1 milion si jumatate) pentru ca este foarte nou siteul si are o popularitate mare si foarte bine indexat si este forate bine vazut de google. Domeniul este pe 1 an si hosting nelimitat (pentru ca e gratis) Plata: paypal Dovezi: Traffic:E pe site gtop in footer Adsesne:View image: ads adsesne am pus ieri la ora 18:00 si poza a fost facuta astazi pe 19 luna august la ora 13:00 Pretul a scazut la 130 lei --- Fara double post , te rog frumos ! Succes la vanzare !
  3. pai atuncea de ce mai aprobat contu ? CaBRoN88 dupa cat timp tia dat ban a 2 oara ?
  4. programele astea din china sunt plini de virusi sa aveti grija cu ele .
  5. 1.Sfat pune re=nofollow la linkurile de download ca pieri page rank mult
  6. Acuma 3 luni am luat ban de la adsesne acum 3 zile mi-am facut un cont la adsesne tot de la calculatorul (ip) de la care am luat ban si mi-au aprobat cerearea . Oare o sau ban din nou ? ma gandesc ca daac mio aprobat cererea nu mia imi da ban daca joc cinstit ! Voi ce credeti
  7. si cum verific cati bani ai facut? trebuie sa te duci la alt calculator ? sa verifici
  8. si cum verific cati bani ai facut? trebuie sa te duci la alt calculator ? sa verifici
  9. aha ok , pff partea mai nasoala e ca , cand ridic bani trebuie sa ma duc cu respectivul , sa ridic bani
  10. si eu am primit bann de la google adsense , dar daca face pe numele lu fratemeu , si scriu la inregistrare aceasi adresa ? daca intru pe contu lu fratemeu de pe acelasi pc de pe care am luat inainte ban se intampla cv , monitorizeaza ip-ul ?
  11. am si io o intrebare care e cel mai bun afiliere porno ? si cum pot sa atrag vizitatori ?
  12. [Vand]Site filme online , are in jur de 400 vizite pe zi , na mai fost de mult adugat continut deia are doar 400 , pret 30 $ negociabil , plata paypal , siteul este Filme online,filme online gratis,filme 2010
×
×
  • Create New...