Incepat0r Posted August 11, 2011 Report Posted August 11, 2011 Salut!Am descarcat azi Aimp 3 beta 4 si orice modificari fac dupa ce inchid programul se pierd.Stie cineva de unde pot salva setarile facute ca ma enerveaza la culme?Merci. Quote
Incepat0r Posted August 11, 2011 Author Report Posted August 11, 2011 Nu cred sa fie bug, cred doar ca au scos optiunea de salvare automata, si au "ascuns" bine setarea.Le-as da si feedback dar cine stie rusa... Quote
GarryOne Posted August 11, 2011 Report Posted August 11, 2011 normal, ar trebui sa se salveze, poate ca e de la versiunea beta, desi nu prea cred.Cred ca problema e de la calculatorul tau, are probleme windows-ul Quote
GarryOne Posted August 11, 2011 Report Posted August 11, 2011 (edited) nu cred sa fie vreun bug, ar fi prea banal.PS: eu stiu rusa bineEDIT: uite acum mi-am bagat si eu beta 4, si am facut setari, am salvat, am stins programul, l-am deschis la loc si setarile erau salvate, deci nu e nici un bug, e de la tine Edited August 11, 2011 by GarryOne Quote
Incepat0r Posted August 11, 2011 Author Report Posted August 11, 2011 (edited) Eu stiu ca versiunea veche facea un folder in AppData - Local - VirtualStore, AIMP in care erau pastrate setarile cred pentru ca era un fisier . ini parcaIar aceasta versiune nu il creaza cred ca aici e bug-ulAm Windows 7 ultimate x64 sp1 cu update-uri la zi si functioneaza perfectEdit: @GarryOne am dreptate in legatura cu VirtualStore? daca da trimite-mi si mie acele fisiere sa le adaug si sa vad daca mai apare problema Edited August 11, 2011 by Incepat0r edit Quote
Incepat0r Posted August 11, 2011 Author Report Posted August 11, 2011 @GarryOne merci mult +1, am rezolvat problema printr-o metoda mult mai simpla:"Run as administrator" programul functioneaza perfect e vina mea ca nu m-am gandit mai inainte la versiunea asta dar dupa o zi de lucru grea am o scuza Quote