Jump to content
HexString

[Best Challenges]Ael

Recommended Posts

Cineva ceva modalitati de hack AEL , accept si versiunea 4 si 5 :P. Stie cineva cum sa ajungi la parola adminului sau sa intri ca admin /profesor, catalog,note,sa poti sa pui tu lectiile etc , etc :P. Prima data cine ar putea sa faca rost de Ael ca sa putem sa il studiem ?

Daca vi se pare ca este fara sens inteleg :( , dar mie mi se pare totusi destul de interesant ;).

Link to comment
Share on other sites

ecent, Siveco Romania a participat in calitate de partener la conferinta "New Europe Telecom Frontier - IT&C The Most Challenging and Dynamic Sector", eveniment organizat de Finmedia si destinat domeniului telecomunicatiilor si tehnologiei informatiei.

Unul din domeniile din Romania care a absorbit in perioada 2001-2005 cel mai mare volum de investitii, telecomunicatiile reprezinta un sector de interes pentru fondurile care vor fi alocate de Uniunea Europeana in urmatorii ani.

Un domeniu foarte dinamic, cum este cel al telecomunicatiilor, presupune specialisti care vor trebui permanent instruiti, acest proces sa fie cat mai rapid si eficient. ?n vederea atingerii acestor obiective Siveco Romania a prezentat participantilor la eveniment, companii de renume de pe piata telecomunicatilor, solutia de e-learning AeL Enterprise, o garantie a unei instruiri la standarde europene si moderne, care reduce considerabil perioada de training.

Intre beneficiile oferite de AeL Enterprise intra instruirea si testarea unitara a angajatilor, eficientizarea activitatii de administrare a resurselor de instruire, monitorizarea performantelor trainerilor si angajatilor, flexibilitate, reducerea costurilor cu instruirea angajatilor, reducerea timpilor neproductivi, interactivitate si un control foarte mare asupra informatiilor pe care le primeste angajatul in stagiul de pregatire.

"AeL nu urmareste sa ia locul instructorului in vreun fel. Este un instrument complementar de instruire, nu un trainer digital. El "stie" cine se instruieste, ce a invatat, ce calificative a obtinut, ce portiuni de curs ar trebui sa repete ca sa progreseze, ce ar mai trebui sa stie. Fata de alte produse similare, AeL ofera o imagine globala asupra structurii organizationale a firmei, a planului de dezvoltare a carierei pentru fiecare angajat si a traiectoriei profesionale a acestuia. Un astfel de instrument de instruire este raspunsul unei competivitati mai ridicate a companiei pe piata telecomunicatiilor, deoarece utilizarea AeL Enterprise reprezinta garantia unui training eficient", declara Alexandru Cosbuc-Ionescu, eLearning Account Managerin cadrul Siveco Romania.

si....

Stimate coleg,

AEL este o platforma greu utilizabila, un mare esec al MEdC, o mare pierdere de bani !

In opinia mea, nu veti reusi niciodata sa puneti la punct un lucru facut atat de prost!

Nici NU MERITA sa va obositi!

Va recomand, daca doriti, o gramada de alternative gratis sau pe bani, mult mai bune si mai eficiente decat aplicatia pe care nu prea o foloseste lumea, e mai mult un material propagandistic.

Incercati NetSupport Mannager sau Moodle!

As vrea sa fac mentiunea ca nu exista functia de "administrator ael" decat in mintea unor oameni care habar nu au ce trebuie facut intr-un laborator.Daca sunteti profesor in scoala, e bine sa nu va complicati viata cu "administrare ael"(dupa cum spuneti, n-au reusit nici macar expertii), iar daca cineva doreste sa foloseasca ael, sa invete sa utilizeze singur!

GOOGLE IS YOUR FRIEND!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...