BGS Posted August 13, 2011 Report Posted August 13, 2011 '''Python XSS payload encoderAuthor: BGS (rstcenter.com)Contributor cmiN (rstcenter.com)Date: 13 August 2011Version: Python 2.7'''#!/usr/bin/env pythonimport timeimport sysimport urllib2 import base64def main(): try: if sys.argv[1] == "help": print '[-]'+time.ctime() print'''[-]Instructions: encoder.py <encoding type> "<string>" Available encodings: ascii b64 hex url[-]Exiting... ''' elif sys.argv[1] == "b64": b64_encode() elif sys.argv[1] == "ascii": ascii_encode() elif sys.argv[1] == "hex": hex_encode() elif sys.argv[1] == "url": url_encode() else: sys.exit(1) except Exception, e: print 'Type "encoder.py help" for instructions! ' sys.exit(1)def b64_encode(): payload = sys.argv[2] encoded = base64.standard_b64encode(payload) print ' ################## B64 String #######################' print '' print 'String:' + encoded print '' print "#################### >>EOF<< #########################"def ascii_encode(): payload = sys.argv[2] string = '' for w in payload: string += str(ord(w)) + "," print ' ################## ASCII String #####################' print '' print 'string.fromCharCode(' + string.strip(",") +')' print '' print "#################### >>EOF<< #########################"def hex_encode(): payload = sys.argv[2] encoded = payload.encode('hex') print ' ################## HEX String #######################' print '' print 'String:' + encoded print '' print "#################### >>EOF<< #########################"def url_encode(): payload = sys.argv[2] encoded = urllib2.quote(payload.encode("utf8")) print ' ################## URL String #######################' print '' print 'String:' + encoded print '' print "#################### >>EOF<< #########################"if __name__ == '__main__': main()...Java sucks 2 Quote
michee Posted August 13, 2011 Report Posted August 13, 2011 Java rulezz ba.....ascult-o de la unu care-a trecut prin destule limbaje de scripting : php, python, ruby.....sunt bune si astea ptr scripting...pan' la urma te-ntorci tot la chestiile hardcore gen c/c++/asm si mai nou m-am bagat si pe java care mi se pare similar cu c++ doar ca mai evoluat. parerea mea. In fine nu vreau sa-ncepem un flame war. Quote
BGS Posted August 13, 2011 Author Report Posted August 13, 2011 Deja l-ai inceput , fiecare cu parerile lui eu nu am nevoie de script cine vrea il foloseste cine nu admira codul ! Quote
michee Posted August 13, 2011 Report Posted August 13, 2011 tehnic vorbind cred ca tu l-ai inceput cu "Java sucks":P....Ceea ce vreau eu sa punctez este, ca sa-nteleaga si altzii:1) exemplul e mult prea simplu ptr ca ceilaltzi sa treaga o concluzie cu privire la capacitatile fiecarui limbaj de programare(java, python etc).2)opinia mea de programator care-a trecut prin toate si dupa niste ani a ajung la concluzia de mai sus. Poate o s-ajute niste newbie confuzi sa nu faca aceeasi greseala ca si mine si anume sa acorde o importantza prea mare limbajelor de scripting in defavoarea celor mai grele cen c/c++/asm. S-ar putea sa regrete mai tarziu. Limbajele de scripting sunt ca sa "coci" ceva simplu si rapid in ele. Repet, e doar opinia mea dupa vrep ~10 ani de programare.Sorry de off-topic, mi s-a parut important sa mentionez astea. Quote
devacanta Posted August 13, 2011 Report Posted August 13, 2011 mai nu am lucrat in java .. dar am vazut ca pe partea de web(pc windows), aplicatiile java sunt pe cale de disparitie.. singura ramura de care ma mai lovesc si vad ca o duce java bine sunt terminalele mobile.. dar cred ca cu timpul o sa dispara odata cu cresterea performantelor si migrarea catre sisteme de operare gen win mobile.. si andoid...etctotusi vad ca programatorii java sunt destul de cautati..parerea mea personala e ca o sa dispara ..incet dar sigur, pentru ca microsoft are o influenta mai mare cu .net ul lor@on: bravo bgs Quote
l3asketballplayer Posted August 13, 2011 Report Posted August 13, 2011 Java rulezz ba.....ascult-o de la unu care-a trecut prin destule limbaje de scripting : php, python, ruby.....sunt bune si astea ptr scripting...pan' la urma te-ntorci tot la chestiile hardcore gen c/c++/asm si mai nou m-am bagat si pe java care mi se pare similar cu c++ doar ca mai evoluat. parerea mea. In fine nu vreau sa-ncepem un flame war.On: bravo!Off: c++ hardcore ). In viitor poate si python o sa fie hardcore @bgs: java e cel mai folosit limbaj Quote
cmiN Posted August 13, 2011 Report Posted August 13, 2011 Ceva de genul aveam si eu .rst"]aici . Quote
gigaevil Posted August 13, 2011 Report Posted August 13, 2011 Off: Sunt de parere ca nu conteaza limbajul in care scrii. De exemplu eu mi-am scris propriul interpretor a unui limbaj de sintaxa gen C si cu conector propriu pentru Prolog(implementat de mine algoritmul de rezolutie si reprezentarea clauzala).Fiecare limbaj are un avantaj sau dezavantaj(compromisuri) Quote