PePe Posted August 18, 2011 Report Share Posted August 18, 2011 Mi'am adaugat cardul si acum imi cere :Nu am primit nimic pe e-mail...ce tre' sa fac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bytzu Posted August 18, 2011 Report Share Posted August 18, 2011 Daca nu ai internet banking sa vezi tranzactia online trebuie sa mergi la banca unde ti-ai facut cardul sa le ceri numarul tranzactiei catre paypall. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PePe Posted August 18, 2011 Author Report Share Posted August 18, 2011 Daca nu ai internet banking sa vezi tranzactia online trebuie sa mergi la banca unde ti-ai facut cardul sa le ceri numarul tranzactiei catre paypall.Cateva detalii despre Internet Banking... ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bytzu Posted August 18, 2011 Report Share Posted August 18, 2011 Depinde la ce banca ai cardul. Accesezi interfata lor pe baza unui user si parola si a token-ului care ti-l dau ei, si poti sa vezi tranzactiile efectuate cu cardul respectiv, poti face transferuri online.... Costul e undeva la 5ron pe luna, difera de la banca la banca.Daca aveai Internet Banking puteai sa vezi operatiunea facuta catre Paypal prin urmare si codul care ti-l cer ei. Asa trebuie sa mergi la banca sa il ceri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
em Posted August 18, 2011 Report Share Posted August 18, 2011 Î?i spun eu cea mai simpl? metod? (5 minute). Suni la numarul de telefon de pe spatele cardului ?i întrebi titlul la ultima tranzac?ie. (Sau tranzac?ia de aprox 1.5 eur dac? ai mai f?cut altele de atunci). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tclaudiu Posted August 18, 2011 Report Share Posted August 18, 2011 Se rezolva cu un extras de cont de la banca suna la banca ta si cerele extrasul,sau dute la ghiseu si il ceri,banii tii dau inapoi cei de la paypal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PePe Posted August 18, 2011 Author Report Share Posted August 18, 2011 (edited) Am inteles...merci!Edit: apropo, in legatura cu Internet Banking, nu pot afla cumva de aici ? http://www.bancatransilvania.ro/ Edited August 18, 2011 by PePe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andblood Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 Cum zic si baietii , daca banca are Internet Banking atunci poti sa vezi nr de tranzactie online, cauta pe actele ce ti le-a dat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
orderm4n Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 tinere...mai treci pe la scoala ...ce intebari pui tu pe astfel de forumuri ...giz.ps : te-ai descurcat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PePe Posted August 25, 2011 Author Report Share Posted August 25, 2011 tinere...mai treci pe la scoala ...ce intebari pui tu pe astfel de forumuri ...giz.ps : te-ai descurcat?Dar de ce nu as pune o astfel de intrebare?Am dat cumva pe tava datele contului? O simpla intrebare despre ceea ce am specificat...Inca nu am ajuns la banca . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gigaevil Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 Dar de ce nu as pune o astfel de intrebare?Am dat cumva pe tava datele contului? O simpla intrebare despre ceea ce am specificat...Inca nu am ajuns la banca .Cum au spus si ceilalti, faci un extras de cont si ii spui sa-ti dea textul tranzactiei, ii poti spune ca e trimis de paypal si stie ce sa-ti dea cu o probabilitate 99%. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruders Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 tinere...mai treci pe la scoala ...ce intebari pui tu pe astfel de forumuri ...giz.ps : te-ai descurcat? 1 - 0 pentru limba romana : "ce intebari pui tu " Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...