tclaudiu Posted August 18, 2011 Report Share Posted August 18, 2011 Salut baieti..si fete vreau sa va prezint un joc browser care este un simulator economic,jocul este in beta de accea nu are unele functii active ideea cu care va prezint asta e simpla faceti cont si pentru fiecare referer pe care il aduceti primiti 0.25 ron .. cum merg spamurile va urez succes.Inscrieri // Scos Link to comment Share on other sites More sharing options...
tclaudiu Posted August 18, 2011 Author Report Share Posted August 18, 2011 ps : eu am citit regulile si nu am vazut nimic cum ca ar fi interzis posturile astea.. daca nu e voie pls say si dau delete.multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
p3tru Posted August 18, 2011 Report Share Posted August 18, 2011 oke, deci pentru link cu referrer iei ban...Fiind in beta, esti sigur ca primesti banii? ai primit ceva pana acuma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted August 18, 2011 Report Share Posted August 18, 2011 Nu imi plac prostiile astea, poti pune la status pe messenger sau pe Facebook, nu aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tclaudiu Posted August 18, 2011 Author Report Share Posted August 18, 2011 (edited) k scuze guys.. dar da e p bune..btw prv .. Edited August 18, 2011 by tclaudiu Link to comment Share on other sites More sharing options...
AhEaD Posted August 18, 2011 Report Share Posted August 18, 2011 k scuze guys.. dar da e p bune..btw prv ..Ok, te scuz, ne vedem in septembrie !Nici el, nici toti ratatii care se gandesc ca fac o jmecherie cand pun linkuri cu refferal sau reclama la propriile site-uri sau care incearca vrajeala cu site-uri proprii nu vor fii iertati ! Daca rst are vizite asta nu inseamna ca e facebook ! Link to comment Share on other sites More sharing options...