Georay Posted August 27, 2011 Report Posted August 27, 2011 SaltareMa numesc costin din Constanta shi am 14 ani shi .... cunosc limbaju de prog html fac siteuri Quote
gotr00t Posted August 27, 2011 Report Posted August 27, 2011 Unu la mana...aici nu esti pe forumuri de cs, tempereaza-te si nu folosi un limbaj trivial. Doi la mana, html nu e limbaj de programare. Quote
Georay Posted August 27, 2011 Author Report Posted August 27, 2011 (edited) lol html nu e limbaj de progr? Pai scrii progr in el... siteuriscz pt scris ca asa is obisnuit. Edited August 27, 2011 by Georay Quote
Moderators Dragos Posted August 27, 2011 Moderators Report Posted August 27, 2011 lol html nu e limbaj de progr? Pai scrii progr in el... siteuriscz pt scris ca asa is obisnuit.HTML = hypertext markup languageEste limbaj pentru markup, nu pentru programare. Quote
AhEaD Posted August 27, 2011 Report Posted August 27, 2011 lol html nu e limbaj de progr? Pai scrii progr in el... siteuriscz pt scris ca asa is obisnuit.HTML nu este catalogat ca limbaj de programare.tu consideri:<html><head></head><body></body></html>un limbaj de programare?HTML - Hyper Text Markup Language, acel Markup spune totul despre HTML.Un limbaj de programare iti da voie sa creezi un proces care sa ... faca ceva. Si nu poti sa fii web designer/developer cunoscand doar HTML.Sfatul meu: mergi pe burta si scapi fara ban pentru incultura si aroganta.EDIT: am postat in acelasi moment cu Syn ^^ Quote
TheTime Posted August 27, 2011 Report Posted August 27, 2011 Html-limbaj de programare? Poate ca vorbesti html cand vrei sa-ti faci o programare la dentist, dar... cam atat poti sa "programezi" cu el. Chiar si numele lui spune: limbaj de marcare, nu de programare.Dar este in regula, ai timp sa inveti. Poate o sa inveti si sa scii... Quote
Georay Posted August 27, 2011 Author Report Posted August 27, 2011 akuma invatai ceva nou... poate shi eu voi fi in viitor ca voi... ca prind repede asha imi zik profi Quote
AhEaD Posted August 27, 2011 Report Posted August 27, 2011 akuma invatai ceva nou... poate shi eu voi fi in viitor ca voi... ca prind repede asha imi zik profiScapa de "shi" "zik" "yo" "akm" etc.. ca ma dor ochii ! Quote
Georay Posted August 27, 2011 Author Report Posted August 27, 2011 o sa incerc dar e cam greu... ca asa is eu obisnuit. Quote
Addic73d Posted August 28, 2011 Report Posted August 28, 2011 Mai pe romaneste, HTML-ul este un limbaj de formatare a textului.Bine ai venit, asculta sfaturile de mai sus si vei avea multe de invatat in cazul in care ramai pe forum. Quote
robertutzu Posted August 28, 2011 Report Posted August 28, 2011 salutare...o sa vedem cat de repede inveti Quote