albertynos Posted August 31, 2011 Report Posted August 31, 2011 Alta categorie mai potrivita nu am gasit.....ANUNT Valabil pentru cei din IASI !!!Am intrat de curand intr-un cerc de prieteni (diverse firme) care imi tot dau site-uri de facut pentru diverse firme, aproximativ 10 pe saptamana, si nu fac fata, plus ca mai am si eu viata mea personala de care trebuie sa ma ocup, si trebuie sa ii tot pasez!Nustiu daca este ceva de durata sau nu...dar cred ca un ban vrea fiecare sa faca nu? Asa ca intentionez sa improvizez o camera, destul de mare 4/5 in care sa includ 4-5 PC-uri si sa strang cativa baieti/fete care se pricep la html/php/css/js etc poate un cunoscator de Photoshop/Adobe.Vreau sa realizam macar 80% din proiecte.Bugetul celor care vor sa isi faca un site este de obicei intre 100 si 300 euro, nici nu le pot cere mai mult pentru ca majoritatea vor site de prezentare html+css de 4-5 pagini.Cred ca se poate scoate un profit bunicel pentru fiecare intr-o saptamana.Deci daca sunt doritori...rog sa postati aici !!!Ps: Scuzati eventualele greseli gramaticale!!! Quote
LLegoLLaS Posted August 31, 2011 Report Posted August 31, 2011 astea le poate face fiecare de acasa Quote
albertynos Posted August 31, 2011 Author Report Posted August 31, 2011 Pai uite eu iti dau tie de exemplu un proiect :EX : 5 pagini html/css, timp de executie 3-5 zile ai 70 euro il faci?Astai un exemplu....si apoi sa zicem iti dau 3 deastea pe saptamana te-ai baga...? De acasa? Quote
Sweby Posted September 1, 2011 Report Posted September 1, 2011 Daca era mai pe la inceputul verii poate mai faceam ceva dar asa, trebuie sa inceapa scoala... Quote
p3tru Posted September 1, 2011 Report Posted September 1, 2011 @albertynos ai un PM cu id-ul meu de mess ca sa discutam, sincer sunt interesat Problema este ca trebuie sa fie ceva sigur...a, si da, se lucreaza de acasa foarte bine si linistit Quote
albertynos Posted September 1, 2011 Author Report Posted September 1, 2011 @Gecko eu am ramas uimit de cata lume ma suna, si ma gandeam la ceva mai mult, dar e doar o optiune! @P3tru e sigur!! AM scris cred,,,ca nustiu cat o sa tina, dar deocamdata merge! Quote
albertynos Posted September 1, 2011 Author Report Posted September 1, 2011 Impresionant cata lume e interesata, casuta plina!! Ca sa nu va trimit la fiecare in parte.....PM scriu aici : Incepand de Sambata Va contactez pe cei care mi-ati lasat date de contact pe PM. Nu va supun la teste sau prostii deastea,merg pe incredere, va dau proiecte dar in maxim 3 zile vreau sa fie gata pentru ca termenul limita e de 5 zile, si in caz ca unii nu va descurcati, sa imi ramana timp sa termin eu! Stabilim toate detaliile site-urilor, plata, si modalitatea de plata! Quote
88fingers Posted September 9, 2011 Report Posted September 9, 2011 Se mai aude ceva legat de oferta asta? Vom mai primi proiecte? Quote
88fingers Posted September 10, 2011 Report Posted September 10, 2011 nu, e doar ceva ce mi-a venit in cap la momentul aladar hai sa nu fim offtopic Quote
GarryOne Posted September 10, 2011 Report Posted September 10, 2011 chiar, si pe mine ma intereseaza daca mai este valabil Quote
Gabriel87 Posted September 10, 2011 Report Posted September 10, 2011 Si eu ma bag ca Designer ( Photoshop ) daca e mai valabil anuntu Quote