MagicM Posted September 4, 2011 Report Share Posted September 4, 2011 Aveti vreo idee pentru cine e melodia "Celebrii anonimi ?"Pentru Tin .Si asta tot pentru el a fost facuta . Când am auzit-o prima dat? mi-a fugit gându` la Anon. Un vers mi-a atras aten?ia: "Sunt oameni f?r? fe?e la costume ?i ma?ini negre" Nu a?a arat? ?i logo`ul lor?În fine.. Doar cei de la BUG pot ?tii despre cine e melodia cu adev?rat. Noi doar presupunem observând printre versuri...Oricum e prea tare albumu`.. Mai ales "Înainte s? plec"-preferata mea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wav3 Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 B.U.G. Mafia - Cand Trandafirii Mor (feat. Lucian Colareza)Asta cred ca e cea mai reusita! si dupa aia e aia cu 5000 de zile, parerea meaEra un comment la melodia cu trandafirii : "Nu ma mir ca sunt atatea like-uri la melodia asta, dat fiind faptul ca majoritatea celor care asculta Mafia, asculta si manele."E un c*cat pansat melodia..Ce-a mai 'stralucita' ar fi Si cui ii pasa, care seamana cu Parazitii - Cum se face - YouTube Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...