Pure Evil Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 Mai multe detalii pe privat.Daca ajuta cu ceva,am deja acces la contul de Facebook al adresei de mail respective.Urgent!Cer si ofer confidentialitate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Arhitect Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 Daca ai acess la Facebook incercai parola de pe facebook pe YM! poate merge Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagicThunder Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 Cat oferi?dami pm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pure Evil Posted September 7, 2011 Author Report Share Posted September 7, 2011 Iti dai seama ca primul lucru incercat a fost parola de la Facebook.La capitolul Facebook,am reusit sa-l ard pe posesorul adresei de mail,insa la capitolul adresa de mail...Am incercat toate caile posibile,de la scam page pana la incercarea infectarii calculatorului prin diverse modalitati inclusiv un grabber bun,inclusiv incercarile de a ghici raspunsurile la intrebarile secrete+alte modalitati.Bineinteles ca toate au esuat,sau pur si simplu nu am eu spirit de convingere si indemanare in cazul de fata.Mentionez ca avea 2 conturi de mail...Unul din ele a fost compromis...aparent usor...al doilea insa...si cel mai important (la care vreau sa ajung), nu a putut fi atins.(inca nu are idee ca primul cont a fost compromis,pentru ca nu am modificat nimic).Se pare ca are pe fiecare cont creeat o alta parola (ceea este bine in general,dar nu in situatia de fata ).Chestia este ca nu pot sa ma apropii de calculatorul respectiv,altfel ar fi fost floare la ureche.Nu aveam nevoie de mai mult de 5 minute.Stiu pana si ip-ul de pe care se logheaza.Vorbim despre o persoana destul de isteata aici,nu de un copil.Multumesc de sfat totusi!Poate are cineva vreo idee stralucita,inafara de intrare prin efractie pentru a ajunge fizic la acel calculator !In caz contrar,anuntul ramane valabil.Detaliile se stabilesc pe privat.Multumesc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
remuszica Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 ia vezi cu alternativ mail,sa nu fie cea la care ai tu acces,la adresa pe care vrei sa o accesezi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
razer_krait Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 (edited) Incearca sa-i afli id-ul unui prieten de-al lui de incredere si sa-l arzi de pe acel ID Edited September 7, 2011 by razer_krait Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GarryOne Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 o zis ca o incercat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pure Evil Posted September 7, 2011 Author Report Share Posted September 7, 2011 (edited) ia vezi cu alternativ mail,sa nu fie cea la care ai tu acces,la adresa pe care vrei sa o accesezi.Ar fi fost prea usor/prea frumos ca sa fie asa.Cat despre prieteni?!Da,o idee buna!Pot incerca sa capat acces la cineva din lista de prieteni de pe primul id(care eventual sa existe si in lista de prieteni in cel la care nu am acces) si astfel sa-i trimit un mail "dragut" si "bine intentionat" de la o persoana cunoscuta/de incredere.Multumesc pentru idee, apreciez. Edited September 7, 2011 by Pure Evil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...