Jump to content

MagicThunder

Active Members
  • Posts

    568
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by MagicThunder

  1. totul bagi fake ce este pe pagina cu fakenamegenerator.
  2. Ziceai ca esti mai mare si mai copt la minte, daca era asa stiai ce am vrut sa zic, faptul ca el a injurat in loc sa ajute pe cineva eram ironic dar ma rog nu are rost sa o dam in polemici ca deviem de la subiect grav, si nu are rost, eu am vrut sa subliniez ca multi de pe aici se dau mari destepti si stiu decat sa injure decat sa contribuie cu ceva de folos. Atat.
  3. Asta era si ideea;) Ai subliniat perfect ce am vrut sa spun
  4. Ia mai dute ba, in loc sa ajuti omul te dai tu mare scula pe bascula ca le stii pe toate, ce pzdm ai cu maica-sa?E treaba ta daca e grasa sau nu?Ce legatura are masa cu Facebookul dute si impusca-te,mi-e scarba de oameni care se cred zei ca tine.
  5. Doar 30-40?)Inseamna ca trebuie sa ma duc la balamuc deja la numarul asta inmultit cu vreo 3-4.
  6. Salutari, De mult timp am vazut pe multi ca se plang ca nu pot descarca de pe sharecash asa ca mam gandit sa va explic cum puteti descarca orice fisier de pe sharecash in 2 minute:) In primul rand va trebuie proxy de USA, sau nologine, eu folosesc nologine + Tunnelier +mozila firefox. Bagi linkul cashshit in bara de adresa, dai enter si astepti.O sa iti apara niste surveys si selectezi unu din ele. /!\Atentie/!\ Daca dati cu mouseul peste fiecare survey o sa va zica ceva de genul "file can be downloaded after complete the first page" Alea sa le alegeti ca sunt cele mai simple. Apoi in alt tab deschideti Generate a Random Name - Fake Name Generator si completati cu datele de acolo si cam asta este. Mai simplu de atat nu am cum sa explic si sper ca va este de folos:). Tutorialul este scris de mine. Imi pare rau ca nu am timp sa postez si poze dar daca imi va permite timpul o voi face.
  7. my man ti-ai ales gresit locul unde sa iti promovezi serviciile. Aproximativ toti utilizatorii de aici stiu sa faca ce vinzi tu pe bani.Si ai si niste preturi mama mama. Mai bine te apuci de altceva:)
  8. Ai asasinat limba romana la cei "27" de anisori ai tai...Rusinica daca la varsta asta nu esti in stare sa vorbesti coerent esti trist:)
  9. Mai bine puneai direct link si o descriere mica decat sa dai copy paste.
  10. Rahat...A scris omul 2 cuvinte si gata restul "desteptilor" se simt ofensati, da lasai ba omu in pace s-a prezentat si atat nu va mai dati voi cu parerea sa mai adunati si voi niste posturi. Fiecare vorbeste si tace cand vrea si daca nu o face o face pe contul lui isi ia ban si cu asta basta, nu mai sariti voi cu sfaturi de 2 lei. Haidi pa!
  11. Se vede de la o posta!!! Daca nu sunteti in stare sa faceti diferenta intre un original si un fake atunci clar va luati fake pentru ca face acelasi lucru ca si originalul nu? Softul la fake e o grosolanie si telefoanele fake se vad clar ca sunt asamblate pe vapor in drum spre Europa.
  12. Imi sare tandara cand vad atatia comentatori:)
  13. Ba frate ce va bagati in ciorba omului.Daca vrea sa vanda sa vanda nu aveti voi treaba, si a facut postul destul de ok, a prezentat cat s-a putut de bine sa nu existe discutii si dubii si tot exista cineva sa dea cu firma in cap. Nu vrei nu cumperi si gata stai sa faci analiza cacatului la orice acum.
  14. wooow ce problema:O, ia pune mana si mai scaneaza tu odata programele si o sa iti mearga corect dupa aia.
  15. My friend, nu te aprinde asa:)Nu sunt eu de vina ca nu stii sa te exprimi corect in limba noastra romana. Si stai la subiect, era vorba de cryptere nu sa injuri ca la usa cortului;). Pot si eu sa injur dar nu rezolv nimic, asa ca nu ma cobor la subsol daca ai inteles aluzia:)
  16. MagicThunder

    Radio RST

    ..Cum era bancul ala??.....Exact asta ne mai lipsea, daca tot avem radio punem si un XAT?
  17. Ti-ai dat cu firma in cap:)) Serios acum iti dai cu parerea in prima parte si apoi iti zici ca iti e lene si ca daca stie ceva sa te anunte si pe tine:)). Wtf...
  18. Din cate am incercat nici unul nu merge:)e de apreciat gestul totusi
  19. Nu ma lasa sa trimit deloc imi zice ca nu am credit:)
  20. .... un singur cuvant am de zis... PENAL.
  21. Adevarat a inviat!!! Off: Fiecare crede in ce vrea, cat vrea, si cat vrea clar?Nu poti sa impui cuiva sa nu creada sau sa creada, daca nu va convine cititi-mi semnatura.
  22. Samsung galaxy S cu Android 2.3.5 Gingerbread. si Nokia 5800 XM P.S: Apropo de SGS ce versiune superioara de android as putea sa ii bag?
×
×
  • Create New...