FearDotCom Posted September 9, 2011 Report Share Posted September 9, 2011 (edited) Cred ca majoritatea dintre noi sau intrebat cum se fac aplicatiile pt telefon, in ce limbaje etc aici vreau sa va arat cat de simplu e sa faci o aplicatie de ex poti sa adaugi butoane, checkbox, search si multe altele1. Site-ul mokk.me - Mobile web app mocks ne permite sa creem gratuit o aplicatie pentru iPhone. Tot ce trebuie sa facem pt a crea o aplicatie cu Mokk.me, trebuie doar sa tragem cu mouse-ul pe aplicatia noua ceea ce dorim sa aiba aplicatia noastra.2. MobiFlex http://mobiflex.me este un serviciu care ne permite sa creem aplicatii online pt iPhone si platforma Android. Mai intai ne inregistram pe MobiFlex dam un nume unei aplicatii si alegem ce dorim sa aiba aplicatia Nu trebuie sa stiti programare3. Free Android App Maker - Creaza o aplicatie pentru sistemul de operare Android. Alegeti ce fel de aplicatie doriti sa realizati apoi completati niste campuri si aplicatia este gata pentru a fi utilizata. Link: Android Apps Maker Edited September 9, 2011 by FearDotCom 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
flux Posted September 9, 2011 Report Share Posted September 9, 2011 Cred ca majoritatea dintre noi sau intrebat cum se fac aplicatiile pt telefonFaina chestie, dar NU ASA se fac aplicatiile pentru telefon.Am dezvoltat aplicatii de iPhone si iti trebuie mult Objective-C ca sa faci ceva. Astea sunt doar niste widgeturi, care ruleaza pe o platforma preprogramata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertutzu Posted September 10, 2011 Report Share Posted September 10, 2011 super folositor +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...