Jump to content
FearDotCom

Akta firma neserioasa

Recommended Posts

Posted (edited)
Akta a fost cumparata de Romtelecom, deci in curand nu o sa mai poata sa faca ce zici tu.

Sunt neseriosi ce sa mai mie mi-a zis sa ma duc la un om care a lucrat la DIGI si sa vin sa ma lege el la net si cand are timp vine sa imi faca contract si sa imi dea drumu la net.. nu merge asa treaba eu vreau sa vina el ca pt aia e platit

Edited by FearDotCom
Posted (edited)

Dumnezeule, ai auzit de punct si virgula? Ar putea face minuni intr-un post ca al tau!

Posibil sa nu fie platit sa faca ce-i zici tu (d'oh), dar iti recomand sa-ti faci abonament la o firma mai mare. Nu ai alte alternative pe acolo?

Edited by TheTime
Posted
Akta a fost cumparata de Romtelecom, deci in curand nu o sa mai poata sa faca ce zici tu.

Vezi ca Akta nu a fost cumparata de ROMTELECOM.Esti informat gresit.Doar o parte din AKTA a fost cumparata ,si aia e partea cu antenele(tv digital).Se zvoneste ca s-ar putea sa cumpere si restu dar de la zvonuri pana la lucruri care se vor intampla e o distanta lunga.

Posted (edited)
@FearDotCom: Daca satu are 20 de locuitori iti dai seama de ce esti asa cunoscut. Acum nu inteleg postu oare chiar e pentru ajutor, sau sa te dai tu mare...

20 de locuitori ? :))

Edited by FearDotCom
Posted
Sunt neseriosi ce sa mai mie mi-a zis sa ma duc la un om care a lucrat la DIGI si sa vin sa ma lege el la net si cand are timp vine sa imi faca contract si sa imi dea drumu la net.. nu merge asa treaba eu vreau sa vina el ca pt aia e platit

@ICEBREAKER101010 undeva prin Mehedinti

Cetate,mai exact?

Posted
20 de locuitori ? :))

Sunt cunoscut pt ca am fost plecat prin mai multe judete si localtati, am locuit cateva luni pe unde am fost si normal ca am cunoscut mai multi oameni asa sa dus vestea

...vestea ca ce? :-/

Posted (edited)
Zi numele pe care ai facut cererea si adresa.

Lucrezi la akta ? :D Atunci sigur sti cine e ADI care lucreaza in localitatiile apropiate

Nu dau datele personale pe forum

Edited by FearDotCom