Jump to content
Haceru

Batch file - Blocare vizualizare sursa

Recommended Posts

Doresc sa stiu modalitatea in care pot face ca sursa de la batch file sa nu poata fi vizualizata.

Am cautat si citit destul, astept ceva ajutor din partea voastra daca exista vreun cunascator pe aici de batch file sau cel putin care stie cum pot sa ascund codul sursa in asa fel incat sa nu poata fi vizualizat deloc as aprecia foarte mult gestul pe care il face si mai mult de un simplu Multumesc nu as avea altceva de zis.

Multumesc dar se poate vedea in %temp% sau cu "Pe explorer" sau diferite programe.

La fel si cu "Quick Batch File Compiler", "Exescript", "Advanced BAT to EXE Converter", "Batch To Exe Converter 1.5.1" sau alte programe de compilare.

Altceva ? Pauza...:))

Edited by Haceru

Te referi sa fac tot codul in C++ daca da, nu am cum deoarece nu stiu c++ iar functile difera, ati dai seama ca daca aveam minimul de cunostine o faceam acolo dar stiu batch file.

Daca te referi sa fac un executabil care sa imi execute .exe-ul compilat cu unul din programele expuse mai sus tot nasol e deoarece tot rezultatul acela il voi avea, il executa doar ca din alt fisier si in %temp% tot apare.

O rezolvare prin ceva ce tine de batch file nu alte limbaje de programare.. ?