Jump to content
kav_detox

Vand cont QH cu 5 domenii si bani in el

Recommended Posts

Posted

Si care este garantia ca nu ne trezim cu contul suspendat ?

Eu ati dau doar un mic exemplu:

Tot de la ei am luat cu paypal 2 domenii ei specificand ca se activeaza instat, am stat 5 zile si pentru cel de al doilea domeniu si nu mi-a fost inregistrat ei tinanduma mereu cu vorba "mai stai 1 ora 2" cat sa mai astept ? Am ajuns la limita spunandule ca dupa ce se inregistreza domeniul cat timp o mai dura...vreau sa fac transferul cu webhostingul si domeniile la care ei nu au fost de accept si nu mi-au mai raspuns.

Din cauza asta am preferat sa imi retrag banii de pe paypal si sa raman fara domenii. Ei au ramas cu domeniul inregistrat pe celalant nu stiu daca s-a mai activat si m-au facut apoi tepar.

Zic nu sunt tepar va platesc domenile dinou dar doresc transferul, nimic mai mult (m-am convins de voi). Nu au vrut iar ei s-au ales cu domenile inregistrate si fara bani iar eu cu contul suspendat si numele domenilor ce le doream sunt inregistrate aiurea.

Asta doar un exemplu dar aici cand e vorba de contul altuia cu siguranta domenile nu ati vor apartine prea mult timp.