kav_detox Posted September 14, 2011 Report Posted September 14, 2011 Unele inca mai au pachetul hosting pana la sfarsitul lunii viitoare.FIFAPEDIA.RO este un domeniu prea frumos ca sa fie dat asa ieftin.50 EUR. Nu scad din pret, deci nu veniti cu reactii de ratati Quote
Petzy Posted September 14, 2011 Report Posted September 14, 2011 Ce cacat e asa fain la fifapedia.ro ? drogatule de fifa si pes ce esti. Quote
Haceru Posted September 14, 2011 Report Posted September 14, 2011 Si care este garantia ca nu ne trezim cu contul suspendat ?Eu ati dau doar un mic exemplu:Tot de la ei am luat cu paypal 2 domenii ei specificand ca se activeaza instat, am stat 5 zile si pentru cel de al doilea domeniu si nu mi-a fost inregistrat ei tinanduma mereu cu vorba "mai stai 1 ora 2" cat sa mai astept ? Am ajuns la limita spunandule ca dupa ce se inregistreza domeniul cat timp o mai dura...vreau sa fac transferul cu webhostingul si domeniile la care ei nu au fost de accept si nu mi-au mai raspuns.Din cauza asta am preferat sa imi retrag banii de pe paypal si sa raman fara domenii. Ei au ramas cu domeniul inregistrat pe celalant nu stiu daca s-a mai activat si m-au facut apoi tepar.Zic nu sunt tepar va platesc domenile dinou dar doresc transferul, nimic mai mult (m-am convins de voi). Nu au vrut iar ei s-au ales cu domenile inregistrate si fara bani iar eu cu contul suspendat si numele domenilor ce le doream sunt inregistrate aiurea.Asta doar un exemplu dar aici cand e vorba de contul altuia cu siguranta domenile nu ati vor apartine prea mult timp. Quote
kav_detox Posted September 15, 2011 Author Report Posted September 15, 2011 bai petzy.. care-i problema pana la urma?ma pis pe ele.. astea sunt domeniile si cu pretul asta le daucontul e al meu si nu e furat Quote