BizZaroO Posted November 15, 2006 Report Posted November 15, 2006 Ca sa ne cunoastem cat de cat mai bine, spun sa postam aici locul unde stam fiecare ( doar orashu). Unii or sa zica: Ce rost are atata timp cat te-ai prezentat la bine ai venit!... ? Dar are rost ca unii nu s-au prezentat. Si in + de asta mai discutam si noi despre vremea in orasul in care ne aflam despre una despre alta. O sa incep euPlopeni, Jud Prahova. P.S: Fara sa va bateti joc. Rog seriozitate Quote
NetraKID Posted November 15, 2006 Report Posted November 15, 2006 fi serios ... nu sunt prost sa imi las orice fel de date pe internet Quote
BizZaroO Posted November 15, 2006 Author Report Posted November 15, 2006 Chestia cu furatul din casa era o gluma. Asta ca o paranteza sa nu se creeze confuzii. Si nu am cerut ip-ul, Am cerut localitatea. Dar dak mai primesc o parere ca a ta, atunci o sa rog administratorii sa stearga postul Quote
zbeng Posted November 15, 2006 Report Posted November 15, 2006 kwe ce nai zis hai ca vin si eu...sau poate dai o vizita pe la madrid;)) Quote
escalation666 Posted November 15, 2006 Report Posted November 15, 2006 alt topic marca bizzaro...nu aveai cumva de facut un referat despre torrents? Quote
Eric Posted November 15, 2006 Report Posted November 15, 2006 Sadova , capitala Frantei ! vizitati-ma sa va dau carnati oltenesti =) Quote
!_30 Posted November 15, 2006 Report Posted November 15, 2006 /home/ftp , but lately all around file descriptors .. :? Quote
Guest Posted November 16, 2006 Report Posted November 16, 2006 marele paris micul paris ce conteaza ... sunt un romantic.... Quote
maleficus Posted November 16, 2006 Report Posted November 16, 2006 GALATI STR. EROILOR ( ) , Nr. 60, Bl. 2c, Intr.A , Et. 3, Apt.23Cod postal: 800119 cauta-ma aicips:BizZaroOti-ai facut un obicei in a deschide topicuri in vederea maririi nr de posturieu sunt aici de knd era vechiul xss-watch si eram putin si facea kw3rln teste pe mine pe chat sa vada de imi poate da ban.mai bine taci si invata k daca ai multe postari n-ai nik de castigat..ce ai ??iti plac stelutele? Quote
hanibal Posted November 16, 2006 Report Posted November 16, 2006 cine vrea sa ma bata?!!!! sa se duca pe : Strada Modoran ene nr 9, bloc m88 , scara a etaj 6 apartament 38 cica dau party ... p.s : Bucuresti,Sector 5 VA ASTEPT! bizzaro decat posthunting scrie pe tine...daca tot vrei multe posturi sa ai...posteaza nene ceva care ne ajuta... Quote
BizZaroO Posted November 16, 2006 Author Report Posted November 16, 2006 maleficus wrote: ps:BizZaroOti-ai facut un obicei in a deschide topicuri in vederea maririi nr de posturieu sunt aici de knd era vechiul xss-watch si eram putin si facea kw3rln teste pe mine pe chat sa vada de imi poate da ban.mai bine taci si invata k daca ai multe postari n-ai nik de castigat..ce ai ??iti plac stelutele?1 nu e adevartat.2 stelutele alea nu inseamna nimik pt mine. Nu alea demonstreaza ca am invatat ceva3 dak ai fi mai atent, ai vedea ca majoritatea posturilor sunt la programe, tutoriale, programe de securitate si vro 2 la cereri pe care unu din ele leam sters si unu vreau sa il sterg. imi pare rau ca ai parerea asta despre mine. Si topicu asta voiam sa il pun de mai de mult, dar am zis sa nu ma fac nesimtit si sa postez posturi dastea fara sa pun neste programe si tutoriale si ce am mai pus. Si sunt altii care fac posthunting. Nu dau nume. Nu vreau sa imi fac probleme pe aici si sa ma cert cu ei Quote
MaHaReT Posted November 16, 2006 Report Posted November 16, 2006 hehe http://www.yahoo.com/adminpanel.php p.s. maleficule , imi era tare greu sa tzin minte xss-wtch ala p.s. stau dincolo de strada unde a murit aseara mos nicolaie si alaltaieri seara mos cracila ! Quote
DJAx3L Posted November 17, 2006 Report Posted November 17, 2006 bistrita, eminescu, peste drum de politie, blocul cu trezoreria ap 39 Quote
BizZaroO Posted November 17, 2006 Author Report Posted November 17, 2006 Pai atunci nu mai fur de la tn, fur direct de la trezorerie Quote
Fatal1ty Posted November 17, 2006 Report Posted November 17, 2006 pe tavanmai exact detroit city Quote