SticKyWoX Posted September 22, 2011 Report Posted September 22, 2011 (edited) O competitie:- Sintaxele nu se vor face publice, se vor trimite prin PM !- Postati aici doar un screen-shot ca dovada ca ati rezolvat (fara a se vedea rezolvarea)Cerere:- Extrageti datele din account.accountVulnerable Parameter:http://www.metin2generation.com/?s=player&char=SkySolvers:- Edited September 23, 2011 by SticKyWoX Quote
Wav3 Posted September 22, 2011 Report Posted September 22, 2011 Bai pulifriciule, tu ai boala pe aia si ne bagi noua la challenge sa-ti facem treaba ?Tu ai rezolvarea la ceea ce ceri ? Quote
markerr Posted September 22, 2011 Report Posted September 22, 2011 A copiat pana si "- Sintaxele nu se vor face publice, se vor trimite prin PM !- Postati aici doar un screen-shot ca dovada ca ati rezolvat (fara a se vedea rezolvarea)" din alt thread in + daca nu ma insel aveai undeva asta cu "Can anyoana( ca asa ai scris tu ) hack this site" . Quote
SticKyWoX Posted September 22, 2011 Author Report Posted September 22, 2011 Bai pulifriciule, tu ai boala pe aia si ne bagi noua la challenge sa-ti facem treaba ?Tu ai rezolvarea la ceea ce ceri ?Am doar cu havij.A copiat pana si "- Sintaxele nu se vor face publice, se vor trimite prin PM !- Postati aici doar un screen-shot ca dovada ca ati rezolvat (fara a se vedea rezolvarea)" din alt thread in + daca nu ma insel aveai undeva asta cu "Can anyoana( ca asa ai scris tu ) hack this site" .Da,am copiat.Trebuia sa-ti cer tie voie?App:Am scris "anyoane" .Fii mai atent xD. Quote
SticKyWoX Posted September 23, 2011 Author Report Posted September 23, 2011 Am corectat linkul xD Quote
vishnusharekhan Posted September 24, 2011 Report Posted September 24, 2011 ACHARYA MOTIBHAI PATEL INSTITUTE OF COMPUTER STUDIEScheck this site its hackable ... Quote