JohnyCNAM Posted September 30, 2011 Report Posted September 30, 2011 Vreau sa aflu parerea voastra despre blogul meu...Blogu` lui Ionut - Simt cL-am facut saptamana trecuta...Un prieten se tot vaicarea ca daca vrei sa ai site cu vizite, trafic si tot felu` ai de bagat niste bani.Eu sunt de parerea ca poti face ceva si fara bani..Cu blogu asta am vrut sa demonstrez ca poti face ceva frumos si free(sau macar incerc sa demonstrez...Sper sa fie indexat in google deoarece rst e vizitat des de catre gogu`Nu ma injurati dak nu va convine ceva...oricum sper sa reusesc ceva "mare":))) Quote
GarryOne Posted September 30, 2011 Report Posted September 30, 2011 tu scrii articolele ? stii despre ce se vorbeste acolo ?PS: ai aceeasi tema ca si a lui r3v: Just An Evil Mind -cu toate acestea, nu-mi place tema Quote
CristianRoflmao Posted September 30, 2011 Report Posted September 30, 2011 e acelasi tema ca a lui rev .mie imi place e superbv e nice Quote
JohnyCNAM Posted October 1, 2011 Author Report Posted October 1, 2011 tu scrii articolele ? stii despre ce se vorbeste acolo ?PS: ai aceeasi tema ca si a lui r3v: Just An Evil Mind -cu toate acestea, nu-mi place temada..exceptie tutorialele php...alea sunt copiate...insa am permisiunea celui care le-a scris...si da am habar despre ce se vorbeste acolo Quote
Weedy92 Posted October 3, 2011 Report Posted October 3, 2011 Tema nepotrivita + Domeniu.Tk = Neseriozitate Parerea mea Quote
JohnyCNAM Posted October 4, 2011 Author Report Posted October 4, 2011 (edited) poi am mentionat ca domeniul este free...io din chestii free am vrut sa-l fac si dak va avea succes(slabe sanse) voi cumpara un domeniu .ro sau .net sau vad eu..Ziceti voi o tema daca tot va stiti atat de bine in acest domeniu(fara resentimente)Nu a functionat cateva zile dar acum e din nou online... Edited November 8, 2011 by ionutcristea Quote