tur334vl Posted October 1, 2011 Report Posted October 1, 2011 Astea sunt mesajele primite de la el se supara ca e faza ca nu a avut dreptate ca youtube a fost spart ne pare rau pentru tine frate din pacate tu esti un labar (ps:ai putza mica;) ) e bine ca sunt .. dar makar nu sunt noob ca tine sa spun ca youtube a fost spart .. esti un prost care iti pierzi timpul pe google .. si care makar nici nu stii cum arata o pizda .. din pacate pt tine am facut o eroare, cu postu asta, dar tot ai putza mica:))dar de unde stii ai masurato in gura?nu tu ai zis in timp ce imi faceai o clanta:)) Poponarule dute acasaeu sunt poponar? ba pretene ai ceva cu mine ? sau nu ai ce face acasa? te rog frumos sa termini cu astea
Coco93 Posted October 1, 2011 Report Posted October 1, 2011 Prin acest thread ai demonstrat ca esti la fel de prost ca el.
kame Posted October 1, 2011 Report Posted October 1, 2011 ba bulangiule in loc sa futi rst cu kkt dinastea mai bine nu intrai:)
tur334vl Posted October 1, 2011 Author Report Posted October 1, 2011 media iq aici este de 25daca u ai media de iq peste 25 de ce ai scris la acest topi sau ce cauti aici? cred ca nici tu nu esti peste .. asa ca ...
MarianRST Posted October 1, 2011 Report Posted October 1, 2011 ba bulangiule in loc sa futi rst cu kkt dinastea mai bine nu intrai:)si eu am niste injuraturi de la el, dar nu am idee ce are cu mine.