extazy69 Posted November 18, 2006 Report Posted November 18, 2006 Hmm suna interesant il iau si eu sa-l testez si itzi zic daca il detecteaza:D Quote
MaHaReT Posted November 18, 2006 Report Posted November 18, 2006 hai ca aia cu cine sa-l detecteze e tare ! ) auzi si la ) fatal1ty netepadu , nu mah , ai gresit , messengeru Quote
MaHaReT Posted November 18, 2006 Report Posted November 18, 2006 am mentionat ceva in josul primului post :|:| citeste si u atent ! Quote
sony_buzi Posted November 18, 2006 Report Posted November 18, 2006 Nu exista virus nedetectabil...dupa ce se analizeaza de la echipa de la AV si dupa ce iti dai update la antivir...tzapa..era un trojan dll parca...care opera in aceeasi parametri cu firewallu si nu ii mai trebuia permisiunea ca sa se acceseze la net... Quote
MaHaReT Posted November 18, 2006 Report Posted November 18, 2006 cred ca glumesti , cum sa nu existe virusi undetectabili ????? poi mah , daca-l folosesti numa u , daca-i facut de u , o sa fie undetectabil o perioda destul de lunga de timp , daca-l faci public , dupa 2 3 zile "pica" Quote