Fatal1ty Posted November 18, 2006 Report Share Posted November 18, 2006 Ce tare e JIJI http://www.youtube.com/watch?v=8rqk0drJHUA&NR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaHaReT Posted November 18, 2006 Report Share Posted November 18, 2006 http://www.youtube.com/watch?v=8O8ydY_-STE&mode=related&search= chiar e tare plm ! ce intreaba si ce raspunde ..... ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danny Posted November 18, 2006 Report Share Posted November 18, 2006 Mie chiar imi place de Becali ... zice totul in fata, si face .. nu doar vorbeste (cum face guvernu). A facut nush cate case, a platit datoriile la tzigani de 12 miliarde .. la curent ... si etc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
beerlover0008 Posted November 18, 2006 Report Share Posted November 18, 2006 Da, a facut multe case dar el are drepturile de proprietate, cum nu ii convine ceva poate sa arunce acei oameni in strada...A mai cumparat si el un partid, l-am vazut intr-un filmulet facut inainte de 1989 cum el se destra cu tovarasii generali.Parerea mea ca el se crede mai degraba un profet, foloseste religia doar sa para el mare om.Eu nu vad rostul exorcizarii unui stadion inainte de meci si multe porcarii ce mai face el.Ma intreb cum si-a facut el averea, oare oile lui aveau lana de aur? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmxsala Posted November 18, 2006 Report Share Posted November 18, 2006 Vreau si io sa sar peste liceu si sa fac direct facultatea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Christian Posted November 18, 2006 Report Share Posted November 18, 2006 beerlover0008 wrote: Da, a facut multe case dar el are drepturile de proprietate, cum nu ii convine ceva poate sa arunce acei oameni in strada...nu cred ca ar face asta ..el se straduieste sa creasca in ochii romanilor ..iti dai seama cum l-ar privi romanii daca i-ar da afara din casebeerlover0008 wrote: A mai cumparat si el un partid, l-am vazut intr-un filmulet facut inainte de 1989 cum el se destra cu tovarasii generali.da` ce ... tu nu te distrezi ? beerlover0008 wrote: Parerea mea ca el se crede mai degraba un profet, foloseste religia doar sa para el mare om.parerea ta! beerlover0008 wrote: Eu nu vad rostul exorcizarii unui stadion inainte de meci si multe porcarii ce mai face el.stie el ce stie..uite ca l-a ajutat dumnezeu si azi ..a facut egal cu pandurii :@ mare norocbeerlover0008 wrote: Ma intreb cum si-a facut el averea, oare oile lui aveau lana de aur? cu siguranta nu au lana de aur dar are el rotitzele din cap bine unseconcluzia ... JIJI RULZZZZZZZ !!! :@ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
extazy69 Posted November 18, 2006 Report Share Posted November 18, 2006 Bekali JiJi cel mai tare om de scandal (yo consider scandalurile in care se implica el divertisment) :@ cat despre filmuletz...no coment :@ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
big Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 normal ca face multe,ca doar face din banii mei si ai vostri bagamias [cenzurat Nemessis] in ei de ordinariAi si tu grija cum vorbesti ca nu suntem pe maidan aici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
beerlover0008 Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 In SUA este o vorba printre politicieni:Sa nu ii intrebi cum au facut primul milion/la noi insa suna cv de genu:Sa nu ii intrebi cum au facut prima suta de milioane.Sincer imi este mila de cei care chiar cred "propaganda" lui jiji(cetateni becalizati) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fatal1ty Posted November 19, 2006 Author Report Share Posted November 19, 2006 beerlover0008 wrote: Sa nu ii intrebi cum au facut primul milion/la noi insa suna cv de genu:Sa nu ii intrebi cum au facut prima suta de milioane.de fapt la noi nu se opresc niciodata din "a fura"crezi ca gigi becali dupa ce a ajuns la 1 miliard de $ face afaceri legale ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
!_30 Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 Gigi Becali ( deoarece va ramane la stadiul de Gigi , nu Gheorghe/George ) , reprezinta "romanul" din ziua de azi.De ce inclin sa zic aceasta chestie ? Majoritatea tinerilor din ziua de azi , au un comportament aka Jiji ( mai pe romaneste ). Mai bine zis : intr'o tara guvernata de bani si prostie crasa , droguri , sex , petreceri si veselie , unde Gigi Becali e simpatizat de cat mai multi dintre noi , cum dorim integrarea in UE ? ( Cu Jiji presedinte ).Intr'o tara , unde "prostu'" se imbogateste .. pe seama altora , unde taranii/oieri ajung milionari pe "euroi" , unde "muschiu meu " si dictionarul celor 7 cuvinte agata "pustoaicele" , cum se vrea sa ajungem undeva ?Intr'un sistem de invatamant guvernat de chiul si "profesori necalificati" , intr'o generatie "vreau bani -> femei -> distractie" , unde idolul Jiji , inca mai guverneaza visele tinerilor , unde filmele si jocurile cu "pusca in mana" sustin copilaria tinerilor si sa nu mai vorbim de drogul numit Internet .Atentie , sa nu cumva , Jiji cu facultatea lui de drept , sa devina mai destept decat multi dintre romani .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BSA Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 beerlover0008 wrote: Da, a facut multe case dar el are drepturile de proprietate, cum nu ii convine ceva poate sa arunce acei oameni in strada...A mai cumparat si el un partid, l-am vazut intr-un filmulet facut inainte de 1989 cum el se destra cu tovarasii generali.Incearca sa te mai informezi putin;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fatal1ty Posted November 19, 2006 Author Report Share Posted November 19, 2006 Cert e ca de cativa ani George Becali(alias Gigi) = Steaua iar Steaua = Performanta si majoritatea dintre noi microbistii putem sa spunem un lucru foarte clar:"Eu fara Steaua nu stiu sa exist!!!";) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crystygye Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 stii care e faza? toti il injurati etc si il credeti un om de nimicadar mereu cand a zis ca face ceva a facut.are bani si probabil o sa aiba si putere calumea pe viitor.la bani lui sincer mi-as permite sa vb cu cine vreau cum vreau daca a venit de la oi.....asa o fi trait el poti sa ii faci ceva? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danny Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 Bine zis crystygye ... a facut de fiecare data cand a zis, spre deosebire de altii care AJUNG PRESEDINTI si zic ca fac ca nush ce, ca nush cum ... promit in campanii electorale .. si cand ajung presedinti, se duc in vizite prin Japonia ... Coreea si pe unde se mai duc ei ! Sa nu uitam ce japca a facut OMV cu noi cu Petromul ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...