Maximus Posted October 9, 2011 Report Posted October 9, 2011 ok, cred ca am postat unde nu trebuia dar...lucrez la un programel care acceseaza o baza de date care are cateva sute de usere RDS. daca fac programul am voie sa-l postez pe acest site?limita este de 2 usere pe zi per IPmultumesc anticipat,astept raspunsul vostru Quote
MrRip Posted October 10, 2011 Report Posted October 10, 2011 Sfatul meu este sa NU-l dai la liber ! NU il posta pentru ca media de varsta a userilor RST < 20 de ani ( poate chiar mult mai jos ) si o sa-si bata joc de conturile de acolo , implicit de munca ta . Indicat ar fi , in momentul in care termini programul sa postezi aici sau intr-un thread nou si sa-l dai prin PM doar anumitor useri , gen cei care au o vechime de cativa ani , cu un anumit statut aici pe forum . Te poti uita putin si la calitatea posturilor 'pretendentilor' la soft-ul tau Quote
Maximus Posted October 10, 2011 Author Report Posted October 10, 2011 Sfatul meu este sa NU-l dai la liber ! NU il posta pentru ca media de varsta a userilor RST < 20 de ani ( poate chiar mult mai jos ) si o sa-si bata joc de conturile de acolo , implicit de munca ta . Indicat ar fi , in momentul in care termini programul sa postezi aici sau intr-un thread nou si sa-l dai prin PM doar anumitor useri , gen cei care au o vechime de cativa ani , cu un anumit statut aici pe forum . Te poti uita putin si la calitatea posturilor 'pretendentilor' la soft-ul tau imi pare rau ca nu am citit mai din timp Quote