Maximus Posted October 9, 2011 Report Share Posted October 9, 2011 ok, cred ca am postat unde nu trebuia dar...lucrez la un programel care acceseaza o baza de date care are cateva sute de usere RDS. daca fac programul am voie sa-l postez pe acest site?limita este de 2 usere pe zi per IPmultumesc anticipat,astept raspunsul vostru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrRip Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 Sfatul meu este sa NU-l dai la liber ! NU il posta pentru ca media de varsta a userilor RST < 20 de ani ( poate chiar mult mai jos ) si o sa-si bata joc de conturile de acolo , implicit de munca ta . Indicat ar fi , in momentul in care termini programul sa postezi aici sau intr-un thread nou si sa-l dai prin PM doar anumitor useri , gen cei care au o vechime de cativa ani , cu un anumit statut aici pe forum . Te poti uita putin si la calitatea posturilor 'pretendentilor' la soft-ul tau Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Posted October 10, 2011 Author Report Share Posted October 10, 2011 Sfatul meu este sa NU-l dai la liber ! NU il posta pentru ca media de varsta a userilor RST < 20 de ani ( poate chiar mult mai jos ) si o sa-si bata joc de conturile de acolo , implicit de munca ta . Indicat ar fi , in momentul in care termini programul sa postezi aici sau intr-un thread nou si sa-l dai prin PM doar anumitor useri , gen cei care au o vechime de cativa ani , cu un anumit statut aici pe forum . Te poti uita putin si la calitatea posturilor 'pretendentilor' la soft-ul tau imi pare rau ca nu am citit mai din timp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...