UnUser Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 Am un nokia 2700 la care astazi i-am schimbat fata. I-am pus si tastatura noua, dar intampin o problema. Apas tastele cam greu , si cateodata se apasa cate 2 taste. Ce pot sa fac ? Ce e indicat ? Sau trece in timp , de la uzura ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LLegoLLaS Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 nu ai pus-o bine sau e de proasta calitate.Vezi sa nu aiba vreo folie lipita pe sub ea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dixongsm Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 (edited) [B][COLOR="Green"]2. ori e proasta tastatura din fabrica[/COLOR][/B]Probabilitate: 99.9%Tinand cont de faptul ca o carcasa originara in China, calitatea C/D costa intre 1,5-2 lei, la ce sa ne asteptam!!!Pentru cei care nu stiu:Piesele(casti,sonerii,flex-uri,balamale,suruburi...),acumulatorii, carcasele,lcd-urile... vandute ca si originale de catre toate "magazinele online", nu sunt originale. Sunt calitatea A sau A+ cum le mai place galbejitilor sa le spuna, si nu au nici o treaba cu brandul sub care sunt vandute, nokia, samsung, s.a.m.d., doar originea lor este reala(China), in rest...nici o treaba.Pentru cei sceptici:Cumparati un produs original(acumulator, lcd, flex, carcasa)de la, care "magazin online" doriti dvs, si cereti ca acel produs sa vina insotit de un document care sa certifice autenticitatea lui(certificatul de producator + timbrul aferent). Veti avea surprize... Dar asta-i deja alta poveste... Edited October 10, 2011 by dixongsm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertutzu Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 [B][COLOR="Green"]2. ori e proasta tastatura din fabrica[/COLOR][/B]Probabilitate: 99.9%Tinand cont de faptul ca o carcasa originara in China, calitatea C/D costa intre 1,5-2 lei, la ce sa ne asteptam!!!Pentru cei care nu stiu:Piesele(casti,sonerii,flex-uri,balamale,suruburi...),acumulatorii, carcasele,lcd-urile... vandute ca si originale de catre toate "magazinele online", nu sunt originale. Sunt calitatea A sau A+ cum le mai place galbejitilor sa le spuna, si nu au nici o treaba cu brandul sub care sunt vandute, nokia, samsung, s.a.m.d., doar originea lor este reala(China), in rest...nici o treaba.Pentru cei sceptici:Cumparati un produs original(acumulator, lcd, flex, carcasa)de la, care "magazin online" doriti dvs, si cereti ca acel produs sa vina insotit de un document care sa certifice autenticitatea lui(certificatul de producator + timbrul aferent). Veti avea surprize... Dar asta-i deja alta poveste...interesant ce ai zis...bun de stiut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...