DexteruL Posted October 12, 2011 Report Posted October 12, 2011 as dorii sa copiez un website (joc browser) pentru al modifica si pentru al relansa pe net , Warriors 2 , astia de aici lau lasat in plata domnului si cer si o gramada de bani pentru a beneficia de bonusuri , eu vreau sa il fac free , poate cineva sa posteze un tutorial cum as putea sa fac ?
root_prime Posted October 12, 2011 Report Posted October 12, 2011 nu poate nimeni , cauta prin forum ca e cineva care creeza clone de siteuri contra cost, desigur nu ca ti-ar fi de folos, cand oi stii sa modifici jocul ala o sa intelegi si cum functioneaza diverse lucruri, pana una alta mai pune mana pe carte si treci pe la orele de limba romana.Ps:asta era la cereri de postat
DexteruL Posted October 12, 2011 Author Report Posted October 12, 2011 (edited) mie lene sa ma duc la scoala sunt prea mare pentru scoala si nu mia placut scoala si nu cred ca o sami placa prea curand L.E. am facut o cerere pentru un tutorial nu pentru ceva gata facut si mokaam incercat cu HTTrack website copyer sau ceva de genu dar nu miam bagat nasu prea mult in elsi apropo ce te freaca pe tine grija ca nu scriu eu corect gramatical ? nu intelegi ce scriu sau ce ? daca nu intelegi inseamna ca duci lipsa de niste bucati de creier care se ocupa de deductia textului... Edited October 12, 2011 by DexteruL
nedo Posted October 12, 2011 Report Posted October 12, 2011 Ca sa copiezi un site trebuie sa:1. Copiezi interfata site-ului2. Te documentezi in priviinta functionalitatii din spatele site-uluiai mai multe optiuni aici:3a. Gasesti o vulnerabilitate in site, obtii acces si descarci absolut toate fisierele dupa site3b. Incepi si scrii partea interna de la zero stiind cum functioneaza site-ul si ce chestii face.Nu exista nici o metoda de genul dai 3 click-uri, scrii 5 comenzi si ai copiat site-ul.Daca stii php,html, javascript atunci poti sa alegi varianta 3b deoarece varianta 3a e mult mai periculoasa dar si mult mai grea in priviinta site-urilor mai mari si mai complexe.
DexteruL Posted October 12, 2011 Author Report Posted October 12, 2011 nu cred ca este un site exagerat de mare , are un forum , un panel pentru diverse optiuni , cateva harti , ranking , chat ... db`ul este cel mare acolo e mult de copiat ... as alege 3a , si pe urma l`as modifica , intrebarea este cum gasesc vulnerabilitatea ?
nedo Posted October 12, 2011 Report Posted October 12, 2011 De aia am zis ca varianta 3a e cea mai grea. Pentru ca ai nevoie de cunostintele de la 3b si inca ceva in +.Dupa cum ti-au spus si altii. Daca nu te pricepi angajeaza pe cineva sa faca treaba asta pentru tine.
root_prime Posted October 12, 2011 Report Posted October 12, 2011 intrebarea este cum gasesc vulnerabilitatea ?uite ce intrebari pui si in pm zici ca ai cunostiinte de php, penibil, daca stiai cat de cat ceva nu mai faceai topicul asta, si da, asta e de pus la cereri iar tu nu ai 10 posturi pentru asa ceva
DexteruL Posted October 12, 2011 Author Report Posted October 12, 2011 dupa cum se pare din cauza ca te certi tu cu mine fac 10 posturi in curand , nu stii sa raspunzi , taci si eviti
totti93 Posted October 12, 2011 Report Posted October 12, 2011 Un site nu poti clona asa ad-hoc, trebuie sa scrii tu partea de programare de la 0, pentru ca nu ai access la fisierele de pe server...
AhEaD Posted October 12, 2011 Report Posted October 12, 2011 Se pare ca regulile sunt facute de doru pulii, si rubricile forumului sunt pur intamplatoare...Ca sa te ajut sa nu zici ca sunt marlan:salvazea tot ce poti de pe http:// invata php / js / css, leaga tot ce ai salvat prin php si aia e.Daca nu merge asa incearca cu PRINT SCREEN!