MrRip Posted October 15, 2011 Report Posted October 15, 2011 (edited) a Edited May 28, 2015 by MrRip Quote
co4ie Posted October 15, 2011 Report Posted October 15, 2011 Eu merg la WorldClass ... imi plateste firma deci nu ma intereseaza pretul si nici nu pot face mofturi... nu merge acolo ca este extrem de aglomerat nici locuri de parcare nu gasesti ... nici nimic ... o gramada de prosti si "antrenorii" niste mucosi cu muschi !Daca vrei bodybuilding poti merge la orice sala .. daca vrei cardio ia si alearga !! Nimic nu e mai sfant decat alergatul !! Quote
kostasalexis Posted October 15, 2011 Report Posted October 15, 2011 eu fac sala de cca 2 ani daca vrei uite iti dau un program pentru inceput LUNI: pieptMARTI:spateMIERCURI:picioareJOI: umeri +trapezVINERI: biceps+triceps (brate)daca vrei sa iei ceva pentru masa musculara sa o dezvolti mai repede iti rocomand proteine din zer de oaie sau creatina daca vrei sa slabesti si sa te definesti iti recomand aminoacizi.programul si l face fiecare dupa cum crede eu ti am dat programul meu de antrenament cu care am avut rezultate destul de vizibile ....tot ce iti trebuie este sa ai chef ca daca nu............... Quote
AhEaD Posted October 15, 2011 Report Posted October 15, 2011 Ai putea sa incerci Fitness Club Oroviceanu, nu pentru ca le moderez eu site-ul, pentru ca e nou, instructori cunoscuti etc etc... Fitness Club Oroviceanu - Prima pagina sunt 2 locatii, ghencea si rahova. Quote