Jump to content
NewStyle

problema hardware

Recommended Posts

salut am si eu problema asta , mi se stinge calculatorul cand este mai solicitat , de exemplu vizionez un film pe 1080p sau pornesc un joc doar in unul din cazurile astea am patit sa se stinga dintr-o data dupa 2-3 min ca si cum s-ar lua curentul. Din experienta personala ma gandesc sa nu fie dus in cap ceva de pe placa de baza sau sursa sa fie pe duca . Am pus toate componentele mele pe alta placa de baza si aici ma refer la placa video , rami , hard , sursa si mergea ata , pe placa mea se tot stinge , am eliminat o parte din posibile cauze deci mai ramane placa de baza si procesorul , sau eventual sursa care nu mai poate sa alimenteze si procesorul meu de 5800+(pe cealalta placa folosita era de 3200+). Astept raspunsul vostru.

Link to comment
Share on other sites

De accord cu cei care ti-au spus de praf si pasta de dinti.

Daca folosesti flashboot punei colgate poate cealanta nu e atat de buna precum colgate, so fi uscat dar daca zici ca l-ai desfacut si era mai mult decat bine, verifica cand deschizi calculatorul si intri in ceva ce forteaza mai mult procesoru si placa video daca se incinge coolaru sau placa video, daca da, este de la temeparatura dai o resetare de bios sa fie default setat si mai bagai cateva coolare.

Daca la fel, spunene de cat ai sursa si ce coolere si alte dracii ai pe el cu exactitate ca sa stim cat consuma, pentru a primi un raspuns concret.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...